Блог

Головна » 2015 » Лютий » 18 » Аура удачі
11:24
Аура удачі

Аура удачі

Тобі дуже пощастило, що ти читаєш цю статтю, адже з неї ти дізнаєшся з чого складається жіноча харизма і як притягнути до себе удачу.
Вона оточена флером загадковості, від неї неможливо відвести очей, чоловіки готові кинути до її ніг увесь світ, а жінки захоплюються її удачливістю і красою ... Що це – дар чи вміння себе подати?

Будь впевненою у собі

Це перше, що виділяє харизматичну жінку. Вона знає собі ціну, націлена на успіх, вміє приймати рішення та не боїться відповідальності.

Як виховати у собі впевненість?

  • Люби та цінуй себе! Не зосереджуйся на своїх недоліках роби акценти тільки на достоїнствах. Пам'ятай, що твоя зовнішність, твій характер, твої манери є унікальними, та саме ця неповторність робить тебе цікавою і привабливою.
  • Виділяйся з натовпу. Знайди і розвивай у собі те, що буде відрізняти тебе від оточуючих. Це може бути все що завгодно: вміння стильно одягатися, оригінальне хобі, яскравий талант, неповторне почуття гумору ...
  • Не бійся висловлювати свою точку зору. Зверни увагу – успішні люди завжди говорять впевнено і з почуттям власної гідності. Але, звісно, не ображаючи при цьому інших.
Вчися виглядати на мільйон

Це під силу кожній жінці, не тільки знаменитим красуням і міс світу! Головне, не краса – важливе почуття стилю.

Три хитрості, які додадуть шарму:

  • Завжди продумуй наряд. Ретельно, до дрібниць: який шарф вибрати, яку обручку надіти, з чим краще поєднати сумку. До речі, смак можна розвивати: ходи на художні виставки, розглядай фотодобірки знаменитих fashion-блогерів, аналізуй фарби природи (кращого колориста і дизайнера не знайти!).
  • Вчися підбирати аксесуари. Основне модне правило: хочеш виглядати ультрамодно, не витрачаючи багато грошей, – купуй трендові аксесуари та взуття. Саме вони задають тон наряду. Одяг при цьому може бути демократично класичним.
  • Роби ставку на пастельний макіяж і френч. Це завжди виглядає доречно, елегантно та дорого.
Вмій себе подати
Значення має все: хода, нахил голови, погляд, посмішка, голос. Ніякої зухвалості – тільки щирість, витонченість та гідність. І менше суєти! Не варто невпевнено м’яти одяг, уникай різких рухів, стеж за тембром голосу та мовою, не поправляй без кінця волосся, рідше торкайся обличчя, веди себе спокійно та впевнено. Як всьому цьому навчитися? Психологи радять перший час наслідувати людей, що є визнаними іконами стилю. З часом така поведінка стане звичкою.
Настройся на удачу
Пам'ятай, що харизматична жінка – означає щаслива, самодостатня та удачлива жінка!

Знайди свій аромат

Цієї осені у слова «харизма» – новий синонім: Avon Luck! Іскристий аромат підкреслює харизматичність жінки та підсилює її удачливість. Неймовірно звабливий східний квітково-фруктовий коктейль розкривається і змінюється з кожною миттю, створюючи навколо своєї власниці ауру успіху та дозволяючи відчувати себе привабливою.
  • Свіжі ігристі верхні ноти – це веселощі, бадьорість, впевненість: бергамот Italian Orpur®, червона смородина, запашні червоні ягоди.
  • Гламурні бархатисті ноти серця сповнені жіночої чарівності: пелюстки червоної троянди, цереус Scent Trek®, жасмин.
  • Чуттєвий шлейф залишає мерехтливий слід: карамель, амбра, сандал, ванільний абсолют.
Переглядів: 444 | Додав: Наталия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar