Блог

Головна » 2015 » Лютий » 17 » Avon
16:05
Avon

Ставши консультантом компанії Avon, ви отримаєте можливість не тільки отримувати дохід, а й купувати косметику з великою знижкою для себе і своїх близьких.

 Переваги роботи в Avon

Переваг роботи представником компанії «Ейвон» чимало. Крім того, що вам буде завжди доступний свіжий каталог косметики високої якості, ви зможете отримувати продукцію фірми за вигідною ціною. Що стосується доходу, при бажанні і старанні ви зможете забезпечити стабільний заробіток для себе, просто консультуючи своїх знайомих, рідних, друзів і сусідів.Еще одним очевидним плюсом роботи в фірмі Avon є вільний графік. Ви зможете присвячувати консультуванню клієнтів стільки часу, скільки захочете. Щоб вам було простіше просувати продукцію цієї косметичної компанії, ви пройдете навчання, на якому дізнаєтеся все про всі переваги товару, секретах успішних продажів і досвіді коллег.Щоб стати консультантом Avon, вам необхідно пройти реєстрацію. Зробити це можна на сайті компанії, через одного з його представників або в офісі фірми. Анкета, яку вам потрібно буде заповнити, містить дані про вашому паспорті і адресу проживання. Далі вам слід зробити своє перше замовлення в Ейвон.

Вас приємно здивує знижка, яку вам нададуть як новому консультанту, і подарунок-привітання.

Варто відзначити, що навчання в цій косметичної компанії можна проходити не тільки в офісах, але і на сайті. Можливість навчання онлайн збереже ваш час і дозволить підлаштуватися під ваш звичайний графік. До того ж при необхідності потрібна інформація завжди буде у вашому доступі.

Кар'єра в Avon

У компанії Avon ви можете зробити кар'єру. Після посади консультанта вас чекає наступний крок - позиція координатора. В цьому випадку ви будете не просто консультувати своїх клієнтів, але і допомагати іншим представникам, які увійдуть в дружний колектив компанії під вашим началом. Звичайно, щоб перейти на цю позицію, потрібно досягти певного успіху на посаді консультанта.

Координатори компанії Ейвон приймають участь в конференціях, тренінгах та інших заходах.

Щоб показати відмінні результати, необхідний правильний настрой і вміння знаходити контакт з людьми. Якщо у вас не так багато знайомих, яких можна зацікавити косметичними засобами, прикрасами, предметами особистої гігієни або іншими товарами компанії Avon, ви можете не досягти гарного обороту з продажу. Тому важлива висока ступінь комунікабельності, щоб вміти зацікавити навіть малознайому людину. Також вам потрібно залишатися в позитивному настрої, вірити в те, що продукція, яку ви просуваєте, здатна принести задоволення споживачам, і в те, що ви можете досягти успіху.

 

Переглядів: 461 | Додав: Наталия | Теги: AVON | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar