Блог

Головна » 2015 » Лютий » 21 » AVON купує компанію LIZ EARLE BEAUTY CO. LIMITED
19:23
AVON купує компанію LIZ EARLE BEAUTY CO. LIMITED

Динамічно розвивається британський бренд засобів по догляду за шкірою, заснованих на природних компонентах, гармонійно увійде в портфоліо компанії AVON
 


НЬЮ-ЙОРК, NY, 25 березня 2010 Корпорація «Ейвон Продактс, Інк.» (Avon Products, Inc. (NYSE: AVP) оголосила про покупку компанії Liz Earle Beauty Co. Limited, динамічно розвивається приватної компанії, яка створює продукцію за догляду за шкірою, засновану на природних компонентах, і поширює її переважно методом прямих продажів. Цей британський бренд поповнить світове портфоліо засобів по догляду за шкірою Avon, і допоможе затвердити її лідируючу позицію на косметичному ринку, в сегменті засобів уповільнюють старіння шкіри, завдяки унікальному досвіду Liz Earle з використання рослинних інгредієнтів і позиціонуванню продукції, розробленої на основі натуральних компонентів.
 


Avon зазначає, що ця покупка підтверджує раніше заявлений намір компанії використовувати можливості доповнювати напрямок косметичної продукції, яке є основою бізнесу Avon як компанії прямих продажів. Крім того, Avon повідомляє, що Liz Earle Naturally Active Skincare збереже незалежне управління як окремий бренд під керівництвом засновників компанії, Ліз Ерл і Кім Бакленд, а головний офіс залишиться в г.Райд, острів Уайт (Великобританія).
 


Андреа Джанг, Президент корпорації і голова ради директорів Avon, заявила: «Ми раді вітати Liz Earle Naturally Active Skincare у нас в Avon, і вважаємо, що це нове партнерство вигідно для обох компаній. Унікальний асортимент продукції Liz Earle, неодноразово удостоювався нагород і заснованої на природних компонентах, прекрасно поєднується з нашою лінійкою засобів по догляду за шкірою, що уповільнюють старіння, і гармонійно входить в наше портфоліо товарів для краси. Крім того, нас з'являється можливість на довгостроковій основі розвивати незалежний канал прямих продажів через Представників Liz Earle ».
 


Існуючий асортимент продукції Liz Earle Naturally Active Skincare (LENAS) містить комплексні рішення по догляду за тілом, які дозволяють клієнтам, які піклуються про свою красу, досягати в цьому ефективних і цілісних результатів. Слідуючи обраної концепції, бренд виріс до комплексної лінії товарів для краси, призначених для всеосяжного догляду за шкірою будь-якого типу з використанням натуральних активних компонентів. LENAS відповідає всім сучасним вимогам жінок до косметичних засобів і пропонує повний спектр продукції по догляду за шкірою для обличчя і тіла для всіх віків і типів шкіри.
 


«Ми дуже раді, що стали частиною такої компанії, як Avon, що є іконою світової індустрії краси», - говорить Ліз Ерл, співзасновник компанії. - «Ми вважаємо, що філософія Liz Earle Naturally Active Skincare і та неймовірна лояльність нашому бренду, якої нам вдалося досягти у Великобританії, в поєднанні з присутністю Avon більш ніж в 100 країнах дають нам унікальну можливість виходу нашого бренду на світовий рівень».


«Ми мріяли об'єднати зусилля з Avon, і наша мрія збулася», - зазначила співзасновник компанії Кім Бакленд. - «Точно так само, як Liz Earle Naturally Active Skincare має свій власний« заповітний рецепт », який лежить в основі всього, що ми робимо, Avon володіє перевіреною часом солідною репутацією, завдяки висококласному обслуговуванню клієнтів, визнаному статусу надійного роботодавця і свого внеску в добробут суспільства ».


Ліз Ерл заснувала компанію 15 років тому, перш зробивши успішну кар'єру експерта в області краси і здоров'я в друкованих виданнях, а також радіо- і тележурналістиці. Цей досвід привів її до розробки формул по догляду за її власною шкірою, чутливої ​​і схильної до екземи. Її домашні засоби для шкіри еволюціонували в продукцію Liz Earle Naturally Active Skincare, коли вона об'єдналася зі своєю близькою подругою і діловим партнером, експертом з маркетингу в індустрії краси, Кім Бакленд. Крім створення LENAS, Ліз написала і опублікувала більше 30 книг, присвячених широкому колу питань краси, здоров'я та стилю життя. Її недавня публікація, «Skin Secrets», вийшла у Великобританії в 2009 р


Операція буде оформлена як придбання 100% компанії, і Avon заявляє, що це не вплине на величину чистого прибутку на акцію. Фінансові умови не розголошуються.

Переглядів: 407 | Додав: Наталия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar