Блог

Головна » 2015 » Лютий » 18 » AVON - моя улюблена робота!
11:30
AVON - моя улюблена робота!

AVON пропонує тобі можливості доходу, які відповідають твоїм амбіціям


Побудуй успішний бізнес прямих продажах, пропонуючи широкий вибір якісної косметичної та модної подарункової продукції, яку ти можеш представляти з гордістю і впевненістю.

Як Представник AVON, ти отримуєш переваги від співпраці зі світовим лідером прямого продажу, який надає гарантії якості на всю продукцію AVON, шірокуюрекламную підтримку і долучає до співпраці відомих зірок.

Починаючи сьогодні, ти створюєш свій бізнес з необмеженим потенціалом доходу і особистого росту, незалежно від віку, походження, освіти чи попереднього досвіду.

Якщо ти любиш дивитися за собою, і для цього хочеш користуватися висококласної продукцією за прийнятною ціною

Співпраця з компанією AVON -це вільний, гнучкий графік, а значить, ти можеш проводити більше часу в колі сім'ї.

Співпраця з компанією AVON надає тобі доступ до найширшого асортименту високоякісної косметичної продукції, а це означає, що ти будеш мати всі кошти, про які мрієш.

Співпраця з компанією AVON надасть ексклюзивну знижку при купівлі продукції, а значить, ти завжди зможеш купувати з вигодою.

Співпраця з компанією AVON - це можливість отримати додатковий заробіток, а значить мати вільні гроші на свої "жіночі капризи".

Співпраця з компанією AVON гарантує тобі доставку твого замовлення безпосередньо зі складу кампанії, за місцем проживання, 100% якість, а це означає, що ти захищена від підробок і недобросовісних посередників.

Створюючи свій бізнес з AVON, ти отримаєш можливість навчатися урокам краси у кращих професіоналів всесвітньо відомої торгової марки, а це означає, придбаєш знання про красу і продукції на вищому рівні.

Починаючи партнерство з AVON, ти будеш першою дізнаватися про всі новинки компанії, а це означає раніше всіх отримувати їх в своє користування і йти в ногу з постійно розвиваються світом і технологіями краси.

Якщо ти захоплюєшся косметикою, хочеш знати і вміти більше в області краси, і тебе приваблює ідея зробити це своїм бізнесом

Стань консультантом AVON, пройди бізнес навчання, професійно побудуй свій бізнес, будь кращою в цій області, будь «профі» в галузі бізнесу та краси і отримуй на цьому стільки, скільки захочеш.

Ставши Представником, ти своє захоплення перетворюєш в додатковий дохід.

Почни свій бізнес, і з кожним новим кроком ти будеш знати більше інформації про те, що тобі подобається.

Створюючи свій бізнес з AVON, ти будеш знати про косметику і красу більше, а це значить, більша кількість людей захочуть стати твоїми партнерами.

При побудові бізнесу в компанії AVON в тебе є надійний і стабільний партнер, що означає фінансову підтримку і повний курс необхідних тренінгів.

Співпраця з компанією AVON надасть можливість зробити твоє захоплення косметикою бізнесом, навчить веденню бізнесу, а це значить, ти зможеш займатися улюбленою справою і поповнювати свій бюджет.

Співпраця з компанією AVON відкриє доступ до найширшого асортименту продукції, а значить, ти завжди будеш мати вибір, щоб задовольнити свої запити.

Якщо ти давно мрієш мати власний бізнес, але не маєш стартового капіталу

♦ AVON - надійний партнер, який дасть тобі шанс почати бізнес з нуля, ти нічого не втрачаєш, а просто йдеш вперед!

Співпраця з компанією AVON дасть можливість ростити і розвивати свій бізнес, а це означає, що ти будеш мати серйозного і надійного партнера в особі компанії.

Співпраця з компанією AVON дасть можливість абсолютно безкоштовно отримати необхідні знання з ведення бізнесу і його розвитку.

Вибравши в партнери AVON, ти отримуєш можливість без стартового капіталу побудувати свій бізнес.

У тебе є унікальна можливість, інвестувати вільний час і почати свій власний бізнес без стартового капіталу, а це виключає навіть мінімальний фінансовий ризик з твого боку!

Інвестуючи тільки свій час і бажання добитися успіху, ти можеш почати свій бізнес вже сьогодні, а це значить, вже завтра досягти фінансової незалежності!

Якщо ти хочеш мати гарне хобі


Співпраця з компанією AVON дозволить тобі поринути у світ краси і досконалості, дізнатися про косметику більше і знайти однодумців.

«Красиве хобі» - задоволення від майстерності, красиве хобі тільки у красивих жінок!

Якщо ти хочеш мати гарне хобі, то знай - маленьке хобі часто стає початком великої справи, а це означає, що успіх і визнання у великому бізнесі можуть починатися з маленького захоплення.

Створюючи свій бізнес з AVON, ти отримаєш красиве захоплення, яке приносить додатковий дохід і море задоволення, а значить, ти придбаєш можливість заробляти на своєму хобі.

Якщо ти вчишся, а стипендії не вистачає

Співпраця з компанією AVON дозволить істотно економити на необхідної тобі косметиці, тим самим ти збережеш свою стипендію для інших витрат.

Співпраця з компанією AVON дозволить додати до твоєї стипендії ту суму, яку ти зазвичай витрачаєш на косметику.

Співпраця з компанією AVON дозволить тобі не тільки зберегти свою стипендію, а й примножити її.

Новий каталог кожні 3 тижні - можливість отримати додаткові кошти, кожні 3 тижні.

Ти молода, маєш багато подруг - використовуй можливість спілкування з ними перетворити на свій додатковий дохід.

Почни бізнес з AVON та отримай кошти на самостійне життя!

Якщо ти вчишся, не чекай грошей від батьків, а отримай їх з AVON.

Працюй в AVON! І побудуй свою кар'єру, своє майбутнє, не чекаючи закінчення ВНЗ. Твоє майбутнє - сьогодні з AVON.

Працюй в AVON! І отримуй колосальний досвід роботи ще під час студентства.

♦ AVON - це єдина компанія, яка дає тобі можливість заробити, нічого не вкладаючи і без якого б то не було шкоди для навчання, а це саме те, що ти шукаєш!

Працюючи в AVON, ти сама плануєш свій час, так як твої клієнти це ті люди, з якими ти спілкуєшся кожен день, а це значить, це не забирає твоє навчальний час.

Якщо ти закінчуєш інститут і шукаєш роботу з пристойним доходом

Ставши представником AVON, ти отримуєш не тільки додатковий дохід, але і необмежені фінансові можливості, а це означає фінансову стабільність при будь-яких умовах.

Співпраця з компанією AVON забезпечить тобі стабільно зростаючий дохід і професійне зростання незалежно від твоєї спеціалізації та попереднього досвіду роботи.

Твій успіх і твій дохід залежать тільки від тебе і твоїх зусиль, ніхто не зможе зупинити зростання твого доходу.

Співпраця з компанією AVON дасть можливість абсолютно безкоштовно отримати необхідні знання з ведення бізнесу і його розвитку.

♦ AVON - це міжнародна корпорація, ведуча свій бізнес понад 100 років, а це означає, роблячи свій вибір на користь AVON, ти робиш вибір користь стабільності та розвитку.

♦ AVON веде абсолютно чесний і легальний бізнес, а це означає, вибираючи AVON, ти завжди можеш бути впевнений у своєму партнері.

співпрацює в AVON! І не потрібно більше жити від стипендії до стипендії, отримуй свій дохід щотижня.

співпрацює в AVON! І побудуй свою кар'єру, своє майбутнє, не чекаючи закінчення ВНЗ. Твоє майбутнє - сьогодні c AVON.

Якщо ти хочеш бути зі своїми дітьми і мати вільні гроші на свої «жіночі примхи»


Отримай можливість самій спланувати час для спілкування з дітьми, для додаткових коштів на свої «жіночі примхи»; красива жінка, турботлива мама - все це в компанії AVON.

Співпраця з компанією AVON надасть можливість додаткового доходу при гнучкому графіку роботи, а значить, ти як і раніше зможеш приділяти достатньо уваги дітям.

Співпраця з компанією AVON дозволяє тобі вести свій бізнес в масштабах, які регуліруешь ти сама, що означає для тебе самостійність у розподілі акцентів у твоєму житті.

співпрацює з AVON і тобі не треба виходити з декретної відпустки раніше терміну, залишаючи своєї дитини.

співпрацює з AVON, і ти завжди будеш красивою і доглянутою молодою мамою.

Покажи каталог за чашкою кави своїм подругам, мамам, коли гуляєш з дітьми, і своїм родичам, і в тебе з'являться твої власні вільні гроші на твої «жіночі примхи».

Якщо ти хочеш розширити своє коло знайомств і познайомитися з цікавими людьми

Ти любиш цікаве спілкування, нові знайомства - стань партнером компанії і твоє спілкування збільшиться.

Створюючи свій бізнес з Avon, ти знайомишся з людьми різних професій та інтересів, що розширює коло можливостей у твоєму житті.

Спілкуючись з іншими Координаторами, ти отримуєш їх досвід, що допомагає тобі створити свій «професійний» коло спілкування.

Стань частиною великої родини AVON!

♦ AVON пропонує можливість доходу, де основним інструментом є спілкування, а це значить, ти створюєш свій бізнес і одночасно розвиваєшся як особистість.

Співпраця з AVON - це, по суті, робота з людьми, а це значить, ти можеш істотно розширити коло свого спілкування і познайомитися з масою цікавих людей.


Якщо ти мало отримуєш на своїй роботі, а на потреби сім'ї потрібно більше грошей

♦ AVON пропонує додатковий дохід без вкладень, а це значить, вже сьогодні ти можеш отримати відмінну надбавку до свого основного доходу, нічого не втрачаючи.

Співпрацюючи з AVON, ти не перекреслює свою основну роботу, а це означає, можеш мати подвійний заробіток на потреби сім'ї.

співпрацювати і користуйся усіма знижками на косметику, а значить зменшити витрати.

Співпраця з компанією AVON забезпечить тобі стабільно зростаючий дохід і професійне зростання незалежно від твоєї спеціалізації та попереднього досвіду роботи.

Співпраця з компанією AVON забезпечить тобі стабільно зростаючий дохід, який буде залежати тільки від тебе, а не від твого
нинішнього роботодавця.

Якщо ти хочеш, щоб тобою пишалися твої рідні і близькі

співпрацює з AVON! Отримай можливість самореалізації - а це визнання колег, гордість рідних і близьких.

співпрацювати і отримай заохочення від компанії - ми вміємо високо цінувати досягнення наших колег.

співпрацювати і реалізуй себе по максимуму - рідні та близькі будуть тобою пишатися, а дітям буде на кого рівнятися і з кого брати приклад.

Успішне співробітництво з компанією AVON дозволить тобі побачити своє фото на сторінках глянцевих жіночих журналів, поділитися історією свого успіху зі сторінок преси з мільйонами жінок, що стане особливою гордістю для твоїх близьких.

Співпраця з компанією AVON гідно оцінить твої успіхи і винагородить гідним, стабільно зростаючим доходом, цінними сюрпризами, поїздками за кордон.

Співпраця з компанією AVON забезпечить тобі можливість мати той соціальний статус, до якого ти прагнеш, що дозволить твоїм близьким пишатися тобою.

Щодня підвищувати свій авторитет в очах своїх близьких людей завдяки своєму успіху і зростаючому добробуту.

Домогтися визнання і заохочення завдяки участі в програмі Коордінаторскій клуб.

♦ AVON - це шлях до лідерства, який під силу тобі пройти, і повести за собою, стати найуспішнішим, а це означає, що тобою будуть пишатися твої рідні та близькі.

З AVON ти придбаєш не тільки незалежність, свободу і впевненість у майбутньому, а й необмежену можливість визнання, а це означає, що тобою будуть пишатися рідні та близькі.

Хочеш в житті домогтися багато

Компанія дає можливість особистісного та кар'єрного зростання, а це - задоволення власних амбіцій.

Співпраця з компанією AVON забезпечить тобі можливість мати той соціальний статус, до якого ти прагнеш, а значить і виконання твоїх амбіцій.

Співпраця з компанією AVON дозволить здійснити всі твої сьогоднішні мрії, а значить, навчиться мріяти по-крупному.

Співпраця з компанією AVON допоможе тобі мати свій бізнес, що означає впевненість у завтрашньому дні.

Створюючи свій бізнес з AVON, ти будеш директором свого підприємства, і будеш сама регулювати рівень доходу.

Створюючи свій бізнес з AVON, ти можеш реалізувати свої лідерські якості, а це означає домогтися багато чого, (стати лідером у своїй структурі, а значить реалізувати свої особисті амбіції).

Створюючи свій бізнес з AVON, ти можеш за чотири роки отримати свою власну машину в подарунок, а значить стати бізнес - леді!

  Цікавить фінансова незалежність

Компанія AVON абсолютно безкоштовно надасть можливість почати свій бізнес у співпраці з компанією і без матеріальних вкладень на старті, а значить, ти будеш фінансово незалежна.

Співпраця з компанією AVON дозволить тобі мати необмежений стабільно зростаючий дохід, а значить мати стабільну фінансову незалежність.

Бізнес з AVON надає тобі можливість необмеженого доходу, а значить, значно розширює межі твоєї фінансової незалежності.

Створюючи свій бізнес з AVON, ти на стабільній основі получаешь17 виплат на рік, а це означає, що як мінімум 5 виплат ти зможеш витратити на дуже бажані, але не дуже необхідні речі (шуби, коштовності, поїздки і т.д.).

Створюючи свій бізнес з Avon, ти створюєш власний капітал, що складається зі знань, вкладених в людей, а це означає, дозволяєш собі жити на відсоток від цього капіталу.

Створюючи свій бізнес з Avon, ти зможеш бути фінансово незалежним при будь-якому умови ринку країни.

Стань фінансово незалежною! Адже саме в AVON ти здобуваєш досвід побудови власного бізнес, а значить, маєш навички бізнесмена!

Хочеш мати забезпечену старість

У нас немає вікових обмежень - нам потрібні цілеспрямовані партнери; це бізнес для тебе - вік не перешкода; подаруй собі забезпечену старість, співпрацюючи з компанією AVON.

Поділися з AVON своїм багатим досвідом! І ти завжди зможеш радувати своїх онуків дорогими подарунками.

Створюючи свій бізнес з AVON, ти можеш використовувати свій життєвий досвід, що дає необмежені можливості і впевненість у завтрашньому дні!

Створюючи свій бізнес з AVON, ти завжди будеш в центрі подій, а значить, завжди будеш затребуваною і активною!

Створюючи свій бізнес з AVON, ти зможеш отримувати дохід, вести активний спосіб життя, а значить, станете прикладом і підтримкою своїм дітям і онукам!

Створюючи свій бізнес з Avon, ти гарантуєш собі стабільний і надійний дохід в незалежності від пенсійних програм держави.

Бізнес в AVON заснований на спілкуванні з людьми, що є для товариську людину джерелом радості та натхнення, а значить, приносить в твоє життя масу позитивних емоцій.

Середній дохід людини, розвиваючого бізнес з AVON в рази більше середньої пенсії, а це означає, співпрацюючи з AVON, ти маєш гарантію забезпеченості після виходу на пенсію.

Діти вже виросли, і на роботу не треба ходити, а ще так багато хочеться

У тебе багато вільного часу - присвяти його роботі в компанії, і ти отримаєш дохід, і подяку тих, кому ти допоміг знайти себе.

Співпраця з компанією AVON забезпечить тобі можливість планувати свої досягнення, а значить реалізовувати всі твої бажання.

Створи свій бізнес з AVON! І тепер нова робота буде приносити в твій дім гроші, красу і впевненість у завтрашньому дні.

Створюючи свій бізнес з AVON, ти будеш мати можливість визнання, а це означає, що крім матеріального задоволення, тобою буде пишатися сім'я, родичі, близькі!

Створюючи свій бізнес з Avon, ти отримуєш можливість вибору подальшого життєвого шляху, а це значить, ти сама керуєш своїм майбутнім, яке можливе тільки починається.

Створюючи свій бізнес з Avon, ти отримуєш можливість розвиватися, навчатися новій справі, і тим самим реалізовувати свої давні амбіції, а це означає мати активну життєву позицію в пенсійному віці.

Створюючи бізнес з AVON, ти можеш реалізувати свою життєву енергію, а значить бути енергійною, красивою, молодою, що не залежить від віку.

Співпраця з компанією AVON дозволить тобі перебувати в «гущі подій», а значить відчувати причетність до яскравого життя.

♦ AVON завжди шукає талановитих людей, яким завжди чогось хочеться, а це значить з компанією AVON можна розвиватися, вчитися і сприймати світ глибше і цікавіше.

Якщо ти хочеш отримати нові знання і новий досвід, розвивати себе як особистість

Створюючи свій бізнес з Avon, ти отримуєш можливість пройти цільові навчання, а це означає - отримуєш нові бізнес-знання!

Створюючи свій бізнес з Avon, ти здобуваєш досвід побудови власного бізнес, а значить - маєш навички бізнесмена!

Створюючи свій бізнес з AVON, ти маєш стабільно зростаючий дохід, а значить - можеш реалізовувати свої особисті амбіції!

 Зареєструватися в Єйвон

 

Переглядів: 456 | Додав: Наталия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar