Блог

Головна » 2015 » Лютий » 17 » Декоративна косметика Avon
17:33
Декоративна косметика Avon

Декоративна косметика Avon

Декоративна косметика має сучасні технології, відмінне і високу якість, а також широка кольорова гама. Вся декоративна косметика Avon виконана з урахуванням сучасних технологій, відрізняється високою якістю, різноманітністю і широкою гамою кольорів.

Існує три серії декоративної косметики Avon:
1 ) Color Trend;
2 ) AVON;
3 ) Luxe.

У каталозі кожної Кампанії обов'язково представлений широкий вибір декоративної косметики серії Color Trend, AVON, Luxe. У колірній палітрі серії Color Trend представлені як яскраві оригінальні відтінки, так і класичні кольори, тому нею можуть користуватися представниці різного віку. Дизайн упаковки простий, але яскравий, що відповідає ціни на засоби цієї серії невисокі, що робить їх більш доступними, особливо для юних модниць.

AVON – основна серія декоративної косметики Кампанії Avon, що включає в себе засоби для макіяжу обличчя, губ, очей, засоби для нігтів. Упаковки всіх продуктів виконані в чорному кольорі , оформлені в єдиному стилі. Цілий розділ серії присвячений засобам по догляду за нігтями – Nail Experts. Існує спеціальна лінія Arabian Glow для макіяжу в золотисто - бронзових тонах.

EXTRALasting – це  лінія суперстійкі декоративної косметики, яка актуальна при будь – якій погоді, і в будь-який час року, що не розмазується і зберігає насиченість кольору до 12 годин. Всі кошти відповідають середньому ціновому діапазону.

 

Преміум – колекція декоративної косметики має дорогі інгредієнти, розкішна палітра кольорів – все, щоб відчути себе на мільйон доларів. В основі Luxe – найновіші інноваційні розробки AVON у сфері краси. При створенні цієї розкішної колекції використані формули з дорогоцінними інгредієнтами:

- світловідбиваючі компонентами шовку;

- мерехтливими частинками платини;

- білих сапфірів і чорних алмазів.

Серія призначена для Клієнтів, які цінують розкіш і піклуються про підтримку молодості шкіри. Це найдорожча серія декоративної косметики, представлена ​​в каталозі. Підбір і застосування декоративної косметики Avon так, щоб Ваші клієнти могли створити будь – який образ і виглядати привабливо завжди і скрізь.

Тільки тут Ви дізнаєтеся, як користуватися правильно засобами для макіяжу, отримаєте рекомендації з підбору і застосуванню. Ви дізнаєтеся як комбінувати і поєднувати засоби для макіяжу з аксесуарами та біжутерією Avon для того, щоб допомогти Клієнтам і друзям / подругам освіжити свою зовнішність і створити гармонійний образ.

Згадайте про одяг у своєму гардеробі. Ви коли – не будь помічали, що в ньому переважає один колір або відтінок? Як правило, ми вибираємо кольори ті, які нам до обличчя і гармонують з нашим відтінком шкіри. Щоб спростити процес підбору засобів для макіяжу, в Avon відтінки організовані згідно колірним сімейством.

Ось ці сімейства відтінків:
• Рожеві ;
• Рожево – лілові;
• Сливово – винні;
• Персиково – коралові;
• Червоні;
• Бежево – коричневі.

І в межах кожного з цих шести колірних сімейств існує діапазон холодних, нейтральних і теплих відтінків. Замість того, щоб з'ясувати холодний, нейтральний або теплий відтінок шкіри у Вашої клієнтки, Ви просто повинні запитати її: «Які кольори Вам до лиця?» Або «Які кольори Вам подобається носити більше, ніж інші?». Відповіді на ці питання допоможуть Вам направити Клієнта до конкретного колірному сімейству. Вам залишиться тільки визначити, які відтінки з цього сімейства найкраще будуть гармоніювати з її відтінком шкіри, а також найкраще підійдуть до її стилю. У цьому Вам допоможуть, насамперед, пробні зразки. Обов'язково використовуйте їх при виборі відтінків декоративної косметики для Ваших клієнтів. Для того, щоб створюваний образ був гармонійним, важливо пам'ятати, що макіяж повинен бути витриманий в одній колірній гамі (холодний або теплий) і поєднуватися з відтінком одягу.

Кожна з нас має свої індивідуальні переваги в кольорах і відтінках декоративної косметики. Але не залежно від того, які відтінки Ви вибираєте, є 10 засобів, які кожна жінка повинна мати у своєму арсеналі. Крім того, це 10 важливих засобів декоративної косметики, які Ви як представник Avon повинні використовувати самі. Адже найперший і найкращий Ваш клієнт – це Ви самі.

 

Десять найнеобхідніших засобів, які повинні бути у кожної модниці:
 1) Маскуючий засіб;
 2) Тональний засіб;
 3) Пудра;
 4) Тіні;
 5) Олівець для очей;
 6) Олівець для брів;
 7) Рум'яна;
 8) Туш;
 9) Олівець для губ;
 10) Помада.

Маскує засіб (коректор) – це перший крок класичного макіяжу, воно призначене, для того, щоб приховати дрібні недоліки шкіри, цятки, судинні зірочки і т.п., а також замаскувати темні кола під очима.

Avon пропонує два види коректорів – пастоподібні (олівці) і кремообразні коректори . Застосовуйте маскує засіб точково, розподіляючи по шкірі м'якими рухами пальців. Для маскування темних кіл під очима використовуйте тільки кремообразние коректори. Вони створюють напівпрозорі покриття, легко розтушовують, не розтягуючи ніжну шкіру навколо очей. Всі маскуючі засоби Avon представлені в двох відтінках – світлий і бежевий. Вибирайте відтінок, що співпадає з відтінком Вашого тонального засобу або на тон світліше.

Після маскування недоліків шкіри переходимо до нанесення тонального засобу. Тональний засіб виправляє колір шкіри і забезпечує гладку основу для нанесення наступних засобів декоративної косметики.
Коли Ви вибираєте тон для себе або одного зі своїх клієнтів, необхідно прояснити два моменти. Спочатку Ви повинні вирішити, яке саме тональний засіб підійде найкраще. Avon пропонує три основних види тональних засобів:
 - Рідкі;
 - Кремоподібні;
 - З ефектом припудривания (матуючі).

Рідкі й кремообразні підійдуть жінкам з нормальною, комбінованої і сухою шкірою. Якщо у Вас жирна шкіра, підійде тональний засіб з матуючим ефектом. Ось – друге, Вам необхідно правильно визначити відтінок тонального засобу. Наносите декілька відтінків на нижню межу вилиці, той відтінок, який «зникне» на Вашій шкірі, і буде для Вас ідеальним.

Наступний крок – припудрювання. Пудра закріплює тон і коректор, надає шкірі матовість і шовковистість. Яку ж пудру вибрати? Розсипчасту або компактну? Компактна пудра допоможе Вам усунути жирний блиск в Т - зоні (ніс, лоб, підборіддя ) протягом дня. Ще одне її достоїнство – компактність, вона не займає багато місця в дамській сумочці, тому завжди повинна бути з Вами, куди б Ви не відправилися. Розсипчасту пудру використовуйте будинку, створюючи денний макіяж. Вона лягати на шкіру тонким шаром і виглядає більш природно. Кисті Avon для макіяжу – це необхідні кожній жінці аксесуари.

Підводка для очей – один з найефективніших способів зробити очі виразними, поліпшити форму і посилити натуральний колір очей. Підводка також може посилити натуральний колір очей. Підводка може підсилити ефект від туші, зробити вії візуально більш густими і об'ємними.

 

Avon пропонує олівці для очей і рідку підводку класичних і ультрамодних відтінків. Багато викручуються олівці і рідкі підводки мають водостійку формулу, що робить їх особливо актуальними в жарку і вологу погоду. Завжди наносити контур якомога ближче до лінії росту вій. Як правило, підводка наноситися вздовж лінії росту вій і зовнішнього куточка ока. Залежно від Вашого бажання, лінія підводки може бути сміливою і чіткою, або навпаки, м'якою і розтушувати для тих, хто віддає перевагу більш ніжний і романтичний образ.

Тіні для повік використовуються для того, щоб зробити акцент на очах, виділити їх, підкреслити колір і форму. Це важливо, тому, що як відомо, очі – дзеркало душі. Очі грають велику роль у вираженні наших емоцій.

Avon пропонує велику різноманітність формул в тінях для повік - тіні - олівці , кремообразні тіні і традиційні сухі тіні. Вибирайте той відтінок тіней, який підкреслює колір Ваших очей. Наприклад, якщо у Вас карі очі, по експериментуйте з бузковими, зеленим, бронзовими і золотистими відтінками. Якщо у Вас блакитні очі спробуйте мідний, золотий або фіалковий кольори. Зеленооким жінкам підійдуть тіні коричневих і фіолетових відтінків.

Олівець для брів необхідний для того , щоб обрамити очі і надати виразність всьому обличчю. Форма брів найбільш часто схильна до впливу моди. Правильно оформлені брови відкривають і освіжають обличчя, тому форму брів потрібно коригувати, але в розумних межах. Дуже часто брови вимагають додаткового фарбування (особливо у світловолосих, русявий і рудоволосих жінок). Для фарбування використовують спеціальні олівці для брів (коричневі і сірі).

 

Рум'яна – незамінні помічники «в боротьбі» за свіжий колір обличчя, молодість і красу. Вони повинні стати обов'язковим атрибутом макіяжу, якщо Ви хочете, щоб обличчя виглядало здоровим і сяючим. За старих часів на вилицях «малювали » круглі червоні плями, щоб виглядати свіжо і радісно. Сьогодні за допомогою рум'ян жінки не тільки освіжають колір шкіри, але і вигідно моделюють колір обличчя. У Avon представлені сухі і кремообразні рум'яна, теплих і холодних відтінків, які допоможуть додати жінці з будь – яким відтінком шкіри свіжий вигляд.

Туш – завершальний штрих в макіяжі очей. Туш робить вії візуально довшими, густими і темними, що робить очі більше і виразніше. В асортименті Avon є різні туші з відповідними формулами, які надають обсяг, довжину, підкручування і розділяють вії. Представлена ​​також водостійка туш, вибирайте туш залежно від того , якого ефекту Ви хочете досягти , що з вище перерахованого для Вас найбільш важливо. Чорна туш , як і «маленьке чорне плаття», поза часом, вона універсальна. Це те, що кожна жінка повинна мати у своїй косметичці. Коричнева туш – самий ідеальний варіант для світлошкірих жінок.

Макіяж для губ починається з окреслення їх форми контурним олівцем. Олівцем для губ ми можемо скоригувати форму губ. Контур надає чітку лінію губ і не дає помаді розмазуватися і розтікатися. Ретельно підбирайте олівець під колір Ваших губ або в тон помади. Викручували олівці від Avon ідеально дуже зручні у використанні і довго триматися на губах. Будь – яка жінка зможе вибрати для себе відповідний відтінок.

Помада важлива зброя у жінки в боротьбі за красу. Вона завершує макіяж і привертає увагу до обличчя оживляючи його. Помада додає настрій Вашій денного або вечірнього макіяжу. З її допомогою можна створити будь-який образ: ніжний, гламурний, кокетливий або пристрасний. Про колір помади потрібно говорити особливо. Помади та інші засоби для макіяжу губ Avon володіють спектрами , містять омолоджуючи і зволожуючі компоненти, вітаміни, довго зберігають насиченість кольору. Багато помади Avon містять сонцезахисні фільтри SPF. Avon представляє величезний вибір відтінків помад: матові, напівпрозорі, сяючі, з ефектом «металік», блискучі. Avon продає більше помад, ніж будь – які інші компанії.

 

Категорія: Продукція Avon | Переглядів: 859 | Додав: Наталия | Теги: Декоративна косметика Avon | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar