Блог

Головна » 2015 » Лютий » 20 » День Партнера 2015
23:37
День Партнера 2015

День Партнера 2015


Лілія Стрикиця
Менеджер відділу навчання
«Компанія AVON завжди визнає успіхи своїх партнерів по бізнесу. І робить це особливо! Як тільки Ви обираєте будувати своє майбутнє і розвиватися разом з Компанією, Ви отримуєте якісне навчання та всебічну підтримку. Сьогодні я хочу розповісти про один унікальний захід, що проводиться для амбітних і успішних Координаторів – День Партнера.

Кожен квартал AVON відкриває свої двері для Координаторів, які вперше досягли статусу Початківця Лідера.У цей день співробітники Центрального офісу зустрічають Партнерів по бізнесу з усієї України. Адже кожен хоче від усього серця сказати «спасибі» за високі результати. Знайомство з офісом починається з бурхливих овацій, привітального слова Директора з продажу Дениса Гаглоєва і спільної фотографії з керівництвом. А далі наших учасників чекає незабутній і насичений день!
Для Координаторів відкриті двері всіх відділів, а це означає, що у них є унікальна можливість дізнатися про роль кожного з них. Координатори мають можливість потрапити на незвичайну екскурсію на склад, ознайомитися з новими технологіями, які застосовуються для формування замовлень і особисто взяти участь у зборі кількох коробок. Вони можуть подивитися на роботу інформаційної лінії і побачити, як оператори відповідають на питання Представників і Координаторів. А також побачити у відділі маркетингу, як народжується каталог.
Яка компанія AVON сьогодні?
Якими досягненнями ми пишаємося?
Які дії та результати необхідні для переходу на рівень Лідера?

 

Відповіді на ці та інші питання на Дні Партнерів Нові Лідери дізнаються перших вуст!

Спілкуючись з менеджерами відділів та керівництвом Компанії, вони знайомляться з акціями та новинками для Клієнтів, першими зі своїх команд дізнаються про умови та переваги програм кварталу, які будуть впроваджені через кілька місяців.

Більш того, під час проведення зустрічі гості обмінюються досвідом, отримують відповіді на питання, розробляють нові ефективні підходи до ведення бізнесу і планують свої подальші перемоги.А презентація Історій успіху і Досягнень кращих Лідерів надихають на нові звершення! Подарунки і фото на пам'ять – приємне завершення Дня Партнера.

Після такого насиченого дня, заряду позитивних емоцій і нових знань повертаєшся до роботи з новими силами та ідеями для своєї команди.
Ось, що говорять ті, хто був на такому заході:
«Все сподобалося, цікаво було подивитися на роботу Компанії «зсередини», всі поїхали додому натхненні»
«Корисним було спілкування, обмін досвідом, методами роботи»
«Дуже хороша і доброзичлива атмосфера. Відчуваєш себе своїм –
це дуже приємно»
«Дуже вразило вітання, я відчула себе частиною великого і дружнього колективу. Сподобався оптимізм і доброзичливість організаторів та керівників відділів. Інформація, яку ми почули, була цікавою і корисною»
«Корисним було:
  • Познайомитись з керівництвом компанії AVON
  • Дізнатися про досвід успішних Лідерів
  • Розширити список контактів
  • Першими дізнатися про новинки»
Бажаєте стати учасником такої події?
Досягайте статусу Початківця Лідера протягом першого року співпраці –
і Вас обов'язково запросять на День Партнера.
AVON чекає на Вас!»

 

 

 

Переглядів: 395 | Додав: Наталия | Теги: День Партнера 2015 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar