Блог

Головна » 2015 » Лютий » 17 » Догляд за обличчям від Avon
17:30
Догляд за обличчям від Avon

Догляд за обличчям від Avon

Функція шкіри має природний бар'єр, який захищає нас від впливу факторів навколишнього середовища. Крім того, шкіра запобігає бактерії, віруси, забруднену екологію, коливання температури і тиску. Шкіра – це наше внутрішнє здоров'я, яке показує наш справжній вік, а також має безліч нервових закінчень і є важливим органом чуття.

Сама поверхня шкіри має захисний шар, який виконує дві функції: захист від втрати вологи і від грибків і бактерій. Ми можемо розглядати три основних шари шкіри: дерма, епідерміс, підшкірно – жирова клітковина.

Дерма – середній шар шкіри, в якому розміщені еластинових і колагенові волокна, так як вони забезпечують пружність і еластичність шкіри. Якщо втрачається пружність і еластичність шкіри, то це загрожує появою зморшок.

Епідерміс – зовнішній шар шкіри, який складається з активних клітин, має три виконують функцій: пігментні клітини, кератинові клітини, імунні клітини.

 

Підшкірно – жирова клітина - це самий глибокий шар шкіри, який має пом'якшувальну прошарок, а також є енергетичним запасом організму.
Допомогти нашій шкірі залишатися молодою допоможуть тільки косметичні засоби , які будуть підтримувати, і відновлювати баланс кожної клітинки шкіри. Крім того, якщо ми будемо правильно доглядати за шкірою, то зможемо обдурити матінку – природу, таким чином виглядати не на свої роки.

У самому асортименті компанії AVON є безліч засобів по догляду за шкірою. Для отримання відмінного результату необхідно правильно підбирати продукцію в залежності від типу шкіри. Існує 4 типи шкіри:
            1 . суха шкіра – має характерні маленькі пори, а також тьмяний відтінок шкіри. Крім того, знижене вироблення сальних залоз, так як зморшки на сухій шкірі утворюються дуже швидко.
            2 . жирна шкіра – дуже підвищене вироблення сальних залоз, яким характерний жирний блиск і великі пори. При цьому, такому типу шкіри притаманні висипання: прищі, вугрі тощо. Тільки такий шкірі менш схилу до утворення зморшок.
            3 . нормальна шкіра – завжди виглядає здоровою і має рівні невеликі пори. Саме зміст вологи і жиру в шкірі збалансовано, так як нечасто з'являється роздратування. Якщо за таким типом шкірі правильно доглядати, то рідко будуть з'являтися зморшки.
           4 . комбінована шкіра – має неоднорідність забарвлення і будови.   Комбінована шкіра частіше завжди має жирні ділянки і великі пори в області Т – зони (лоб, ніс і підборіддя), а також сухі ділянки на щоках, на скронях і в області очей. Якщо за таким типам шкіри правильно доглядати, зморшки будуть з'являтися пізніше звичайного.

 

На сьогоднішній день, є три етапи догляду за шкірою. Перший етап – це очищення. Під очищенням мається на увазі очищувач, який прибирає зайвий жир на шкірі, а також пил, лущення тощо. Якщо Ви будете очищати шкіру милом, Ви ризикуєте змити свій природний жир, який Вас протягом дня захищав. Тому, всі наші спеціальні очищаючі засоби містять дуже мало лугу, а включать натуральні екстракти і вітаміни. Але слід пам'ятати про те, що вибирати очищаючий засіб потрібно залежно від типу вашої шкіри.

Наступним етапом є тонізування, яке підготує вашу шкіру до засобів харчування, а саме крему. Завдяки тоніку Ви відновите свій захисний шар на шкірі. При цьому, слід пам'ятати про те, що до сухій шкірі потрібен спеціальний живильний тонік, щоб шкіру не пересушити. А до жирної шкіри відносяться такі тоніки з певними антибактеріальними властивостями і матуючим ефектом.

Коли Ваша шкіра очищена й підготовлена, саме час її зволожити, щоб зберігала вологу, стимулювала процеси обміну речовин, відновлюючи клітини. Наша компанія передбачила всі нюанси з приводу розробки хороших і якісних кремів, які славляться на весь світ. Тільки наші креми зможуть по – справжньому зробити вашу шкіру здоровою і красивою.

 

 

Однією з найпопулярніших кремів в компанії є ANEW, яким вже можна користуватися дівчатам від 20 + років. Даний крем розрахований на те, щоб відповідати всім вимогам шкіри дівчини / жінки. Крім, того сама серія Anew розроблена спеціально для боротьби і запобігання з ознаками старіння. Сам складу серії схвалений відомими косметологами, а також дана серія оздоровлює шкіру і перешкоджає розвитку процесів старіння шкіри.

Для більш сучасних дівчат, які стежать за своєю шкірою з молоду може підійти серія Solutions. Дана серія вирішить будь-яке рішення для кожного типу шкіри , але щоб дійсно був хороший ефект необхідно брати всю серію, щоб вони доповнювали один одного і посилювали дію крему.

У компанії AVON є серія для всієї родини, яка включає в себе всі природні і м'які компоненти, які підходять для будь – якого типу шкіри та віку. Серія CARE – це великий прорив досить протестований, гіпо – алергенний і не комедогенний. У цю серію входять крему для обличчя, рук , тіла і зволожуючі / захищають від сонця бальзами для губ.

Багато жінок скаржаться на сам стан шкіри, а саме проблемну шкіру. Крім того, AVON передбачив навіть такі серйозні проблеми з шкірою, і до вашої уваги пропонує якісну продукцію Clearskin. Продукція рекомендована для підлітків з проблемною, жирною і частими висипаннями шкіри. Новітня технологія дбайливо очищає шкіру на основі саліцилової кислоти і поглинача шкірного жиру, яка розрахована на корекцію даної проблеми. Для досягнення доброго ефекту рекомендуємо комплексне використання засобів серії. Для того, щоб позбутися від підліткових проблем необхідно: очищати 2-3 рази на тиждень, тонізувати вранці і ввечері, зволожувати шкіру, і якщо потрібно приховати деякі дефекти – коригуємо спеціальними засобами Clearskin.

Вашій увазі у нас є Clearskin Professional, яка розроблена для більш дорослих людей. У багатьох людей є проблема навіть після 20 років. Тому, дана серія створена спеціально, щоб вилікувати вугри, висипу і плями. Багато жінок тепер можуть не хвилюватися про такі проблеми, як акне і вугри, яке зустрічається найчастіше після пологів або збоїв організму. Основним інгредієнтом є саліцилова кислота, яка попереджає про появу нових прищів, вугрів і акне. При цьому, є також у складі екстракти паростків пшениці, які допомагають заспокоїти і захистити шкіру. Гліколіевая кислота покращує шкіру і відлущує відмерлі клітини.

У AVON'e є відмінна серія Naturals, яка універсальна по догляду шкіри обличчя і губ. Всі кошти цієї серії містять фруктові і рослинні екстракти, забезпечуючи шкіру корисними вітамінами. У даній серії є очищаючі засоби, креми, маски, бальзами для губ, а також анти вікова категорія.

Яку б Ви серію для обличчя собі не вибрали, будьте впевнені в тому, що Ви користуєтеся по – справжньому якісним продуктом, який гарантує 100 % гарантія якості. Всі продукти сертифіковані і перевірені дерматологами з усією куточків Землі. З будь-яких міст Землі Вам підтвердять жінки, які багато років користуються тільки нашої косметикою, так як тільки у нас Ви знайдете продукти на будь – який гаманець. Ми бажаємо кожній жінці залишатися бажаними, красивими і здоровими завдяки нашим продуктам.

 

 
Категорія: Продукція Avon | Переглядів: 581 | Додав: Наталия | Теги: Догляд за обличчям від Avon | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar