Блог

Головна » 2015 » Лютий » 23 » "Дорогоцінні масла" для вашого волосся
23:24
"Дорогоцінні масла" для вашого волосся
Євген Жук, експерт по волоссю компанії Avon, оцінив нову колекцію засобів по догляду за волоссям «Дорогоцінні Масла» і ділиться своєю думкою.
Masla 1
Грамотно підібране поєднання і концентрація активних компонентів визначають ефективність засобів і відрізняють професійні засоби, що використовуються в салонах, від коштів, які можна купити в магазині. Засоби серії «Дорогоцінні Масла» - це справжній салонний догляд: в них використовується новітня формула з комплексом «Nurti5», розробленим для інтенсивного живлення волосся на всіх рівнях. У різних олій різні дії і щоб відхід був повноцінним потрібно використовувати комплекс декількох масел з різними функціями. Деякі масла (наприклад, камелія і марула) за рахунок своєї молекулярної структури більш важкі - вони залишаються на поверхні волосся і надають блиск, а також захищають від зовнішніх впливів і допомагають зберегти міститься всередині волосся вологу.

Інші масла (наприклад, макадамия і мигдаль), навпаки, досить легкі і легко абсорбуються волосом, живлячи його зсередини і заповнюючи необхідні для краси та здоров'я волосся ліпіди та амінокислоти. Якщо волосся сухе і мають потребу в харчуванні, це означає, що порушена Естесственно структура волоса: лусочки волосся розкриті, що призводить до постійної втрати вологи і необхідних поживних речовин. Щоб це виправити потрібно з одного боку заповнити ліпідний склад волосся, а з іншого - захистити волосся від подальшої втрати вологи. Саме тому тільки поєднання корисних свойст різних масел може по-справжньому допомогти волоссю, нужденним у харчуванні.
Вважається, що масло ускладнює волосся, але потрібно розрізняти концентровані та косметичні олії. Звичайно, концентроване натуральне масло ускладнює волосся: його складно змити і в результаті можна отримати жирний блиск і відсутність об'єму у зачіски. Крім того, концентровані масла можуть навіть пошкодити волосся, так як вплив виявляється занадто інтенсивним. Однак у масел все одно неперевершені поживні властивості, користь яких можна отримати і без негативного ефекту, використовуючи спеціально розроблені косметичні засоби, до яких і відноситься серія «Дорогоцінні Масла». Ця серія підходить для всіх типів волосся, однак для волосся, схильних до сухості і електризації, вона просто незамінна. До речі, найчастіше до сухості схильні довге волосся, так як на всю довжину волосся часто не вистачає живлення. Тим більше, що зараз зима: мороз на вулиці і батареї будинку дуже сушать повітря, а разом з ним і волосся. Взимку важливо використовувати саме живильні засоби по догляду за волоссям, навіть якщо ваше волосся не схильні до сухості.

 

Важливо використовувати средсво серії як комплекс, адже так ефект буде максимальним. Зверніть увагу на те, що в колекції немає маски для волосся. Це невипадково: бальзам-ополіскувач «Дорогоцінні Масла» настільки інтенсивно живить волосся, що він виконує функції маски - просто раз на тиждень потримайте його на волоссі довше. Сироватка для інтенсивного блиску волосся застосовується вже після бальзаму-ополіскувача для посилення розгладжуючого ефекту. Це відмінний вихід для тих, чиїм волоссю не вистачає блиску, але не підходять незмивні сироватки для блиску.

Girl Masla 2

Дуже важливо використовувати живильну двухфазную сироватку-спрей оскільки навіть саме інтенсивне професійне засіб, який Ви змиваєте, не зможе захистити Ваше волосся надовго. Зі своїми клієнтками мені подобається використовувати її перед укладанням розпорошуючи трохи на сухе волосся з середини довжини. Це допомагає зробити волосся більш м'якими і слухняними, вони не Пушай і легше піддаються укладанню. Ще спрей можна використовувати відразу після миття голови в якості додаткового живлення: просто нанесіть трохи спрею на вологе волосся. Головне не використовувати занадто багато - якщо Вам здається, що волосся після спрею стали більш жирними, значить спрею наступного разу потрібно використовувати менше.

Я настійно рекомендую спробувати серію засобів «Дорогоцінні Масла» і самим переконатися в її ефективності!

Переглядів: 567 | Додав: Наталия | Теги: Дорогоцінні масла для вашого волосс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar