Блог

Головна » 2015 » Лютий » 21 » Глобальний благодійний Фонд Avon для жінок
21:47
Глобальний благодійний Фонд Avon для жінок

Глобальний благодійний Фонд Avon для жінок

Більше 125 років, в усіх країнах, де є представництва Avon, компанія робить зусилля для поліпшення життя суспільства.

Підтвердження тому - міжнародні соціальні ініціативи компанії, спрямовані на вирішення серйозних проблем, з якими стикається суспільство, і насамперед - жінки. У 1955 році засновано Фонд Avon для жінок (Avon Foundation for Women) з основною метою - покращувати якість життя жінок та їх сімей у всьому світі. І сьогодні ми з гордістю говоримо про те, що Фонд Avon - найбільша міжнародна корпоративна організація, яка займається проблемами жінок.

Оскароносна актриса Різ Уїзерспун є Почесним послом Фонду Avon у всьому світі.

Мета Фонду – сприяти вирішенню проблеми раку молочної залози, домашнього та гендерного насильства, а також надавати допомогу для подолання наслідків стихійних лих та природних катастроф.

Детальніше на сайті Благодійного Фонду Avon www.avonfoundation.org

Один із способів залучення громадської уваги та коштів до програми Avon «Разом пороти раку грудей» – це організація благодійний походів та акцій в  усьому світі.         

Перший благодійний Похід Avon відбувся у Великобританії ще у 1992 році як невеличка новаторська програма. Проте наступного року цю ідею підхопила команда Avon у Сполучених Штатах Америки. А починаючи з  2005 року, Походи організовують в усьому світі.

За 22 рока благодійної діяльності Фонд Avon зумів зібрати  більше $815 млн. США благодійних внесків – ці кошти були направлені на підтримку програм проти раку грудей у всьому світі:

  • Проведення  передових досліджень у сфері попередження та лікування раку грудей;
  • Надання  доступу  жінкам до якісної медичної допомоги;
  • Розвиток освітніх проектів, які поширюють обізнаність серед жінок щодо профілактики та лікування раку грудей;
  • Фінансування програм, направлених на підтримку скринінгу та діагностики захворювання.

Загалом, фінансову підтримку від Фонду Avon отримують як провідні центри з дослідження раку та клінічні онкологічні інститути, так і громадські, некомерційні організації.

Як і раніше, ми сповнені рішучості віднайти ліки, які зможуть протидіяти захворюванню на рак грудей, проте вже зараз ми пишаємося своєю безпосередньою причетність до величезного прогресу у дослідженні та лікуванні даного захворювання, який мав місце  за останні 20 років:

  • З 1999 року було направлено більше $175 млн. США на дослідження раку грудей. Ми зібрали разом провідних вчених та лікарів для того, щоб поліпшити первинну профілактику захворювання, зрозуміти етіологію та можливі причини виникнення раку грудей,  розвинути дослідження крові та слини з метою раннього виявлення захворювання, вивчити досягнення в області лікування раку молочної залози, дослідити рівень смертності від раку грудей, і багато іншого.
  • Більш ніж 100 млн. жінок у всьому світі дізналися про методи профілактики та лікування захворювань молочної залози;
  • 17 млн. жінок по всьому світу приєдналися до програм ранньої діагностики та мамографічного скринінгу; 
  • Громадські, урядові  та промислові організації вийшли на новий рівень співробітництва завдяки проведенню першого в історії  Саміту проти раку грудей, який організував  Фонд Avon;
  •  Дослідницька програма Avon прискорює темпи вивчення профілактики раку грудей шляхом залучення до програми здорових жінок на добровільній основі, які ніколи не хворіли на рак грудей, а також тих жінок, які колись перенесли захворювання.

                                                                                                                                                  

Інформація про доброчинну програму AVON
«Разом проти раку грудей»

AVON - компанія для жінок, яка піклується про жіночу красу і вважає, що здоров’я – це також запорука краси та успіху.

Рак молочної залози є найбільш актуальною онкологічною проблемою серед жінок і займає 1 місце в структурі онкологічних захворювань. Внесок AVON у вирішення проблеми захворювання на рак молочної залози є найбільшим у світі та на рівні нашої країни.

Корпоративна благочинна програма AVON «Разом проти раку грудей» була розпочата ще у 1992 році у Великобританії, а у 1993 р. – у США. З того самого моменту  і до 2013 року загалом було зібрано 815 мільйонів доларів, які було використано у різних країнах світу на забезпечення доступної діагностики та досліджень у сфері лікування раку молочної залози. Кожен рік нові країни приєднуються до цього міжнародного благодійного проекту. Цю програму підтримують на державному рівні Президенти держав, короновані особи, медичні кола, відомі люди, комерційні та неурядові громадські організації світу.

З 2001 року  з ініціативи компанії AVON благодійна програма діє і в Україні.

За статистикою в Україні у 2008 році у 16300 жінок було виявлено це захворювання і, на жаль, у 30% з них на занедбаній стадії. Як наслідок, померло близько 7500 українок, в основному, у працездатному віці.

Українські жінки не залучені до програми ранньої діагностики через відсутність інформації, власний страх перед захворюванням та обмежену кількість сучасного діагностичного обладнання. Тому, щоб змінити ситуацію в країні та страшні цифри статистики, у рамках благодійної програми AVON «Разом проти раку грудей» проводяться інформаційно-просвітницькі заходи. Навчальні семінари, дні обізнаності, благодійні Походи та інформаційнй листівкі допоможуть донести інформацію до жінок про необхідність профілактичного обстеження  та  ранньої  діагностики захворювання на рак молочної залози, навчать техніки самообстеження.

Дуже важливим є те, щоб всі верстви населення мали доступ до якісного обстеження. У рамках благодійної акції також проводиться збір добровільних внесків на рахунок благодійного фонду «Здоров’я жінки та планування сім’ї», що спрямовуються на придбання сучасного діагностичного обладнання.

 Підтримуючи на залучені кошти навчально-методичні заходи для підвищення кваліфікації лікарів - мамологів, ми зможемо зробити обстеження жінок максимально якісним.

Тільки профілактичне обстеження може бути безсумнівним лідером в області зниження смертності від раку молочної залози. При виявленні хвороби на ранніх стадіях лікарі гарантують видужання та збереження повноцінного життя жінки у 95% випадків. Кожна жінка, витративши 10-15 хвилин на місяць, може запобігти трагедії!

Результати роботи доброчинної програми «Разом проти раку грудей» з 2001 року в Україні:

Зібрано понад 12 млн. грн. і придбане сучасне медичне обладнання для регіональних онкологічних диспансерів в АР Крим, Запоріжжі, Черкассах, Одесі, Миколаєві, Вінниці, Дніпропетровську, Ужгороді, м. Києві, у тому числі два сучасних мобільних комплекси, що забезпечують обстеження сільського населення, яке особливо потребує допомоги;

  • На цьому обладнанні вже обстежується понад 40 тисяч жінок щорічно, кошти залучуються постійно;
  • Змінюється ставлення жінок до свого здоров’я завдяки інформаційним програмам; 
  • Постійно працює цілодобова Гаряча телефонна лінія з питань раку молочної залози 8-800-50-50-90;
  •  Посилюється увага державних органів до вирішення проблеми.   

Декілька  фактів: 

  • Проблема раку грудей актуальна у всьому світі. За прогнозом організації American Cancer Society, у світі цього року у жінок і чоловіків буде діагностовано 1,2 млн. випадків захворювання на рак грудей.
  • Жовтень визначено всесвітнім місяцем боротьби з цим захворюванням. В різних країнах проходять акції для привернення уваги до проблеми.

        За даними  соціологічного дослідження, проведеного у травні 2008 року на замовлення Avon:           
          -  73% жінок в Україні у віці   після 40  ( так звана  група ризику)  ніколи не      проходили обстеження на спеціальному обладнанні;            
          -  61% жінок не зверталися до лікаря  щодо профілактичного обстеження,   бо  вважають:  якщо   нічого не турбує – то  й проблеми немає;     
          -  68% жінок потребують інформації, щодо медичних установ,  куди вони можуть звертатися для проходження мамологічного обстеження.
          20 жовтня, за Указом Президента України, проводиться Всеукраїнський день боротьби із захворювання на рак молочної залози .

Похід «Разом проти раку грудей» є одним із найважливіших елементів програми AVON проти раку молочної залози. Це ще один внесок у благодійну програму, це прояв віри, надії та підтримки для кожної жінки в Україні, спосіб привернути увагу громадськості до проблеми та можливості її вирішення.  

Попри усі  позитивні зміни,  досягнуті завдяки програмі „Разом проти раку грудей” , ще  не один крок потрібно зробити і не один захід провести, щоб подолати цю проблему.

Не кожна жінка в Україні ще  має доступ до методів сучасної діагностики. Медичні заклади в Україні вкрай потребують забезпечення сучасним медичним обладнанням, і, на жаль, не мають достатнього державного фінансування на придбання необхідного обладнання. Тому від успіху таких програм, як благочинна програма «Разом проти грудей» , сьогодні залежить здоров’я жінки, а отже  і здоров’я нації.

Як ви розумієте, успіх програми залежить від об’єднань зусиль і внесків багатьох людей, компаній і організацій. Нам необхідна Ваша участь і Ваша присутність! Ваша допомога потрібна і  важлива!Піклуймося разом про здоров’я жіноцтва! Від здоров’я жінки залежить майбутнє нації!

Сьогодні компанія Avon вважається провідною корпоративною організацією, що переймається проблемою раку грудей у всьому світі.

Благодійні Походи Avon «Разом проти раку грудей», які у 2012 році відзначили свій 20-річний ювілей, об’єднали більше 58 країн у спільній боротьбі проти цієї хвороби. За весь час свого існування програма зібрала більше $ 740 млн. благодійних внесків, які пішли  на фінансування досліджень та надання  доступу  жінкам до якісної медичної допомоги.

Загалом, фінансову підтримку від Фонду Avon отримують як провідні центри з дослідження раку та клінічні онкологічні інститути, так і громадські, некомерційні організації.

Завдяки благодійним Походам Avon:

  •  більше 17 млн. жінок у всьому світі  змогли пройти безкоштовне мамографічне обстеження грудей;
  • близько 100 млн. жінок дізналися про методи профілактики та лікування захворювань молочної залози;
  • фінансову підтримку у розмірі $175 млн. отримали передові дослідження у галузі лікування, виявлення причин захворювання та методів профілактики раку грудей.

Збір благодійних коштів на проведення Походів Avon відбувається за рахунок:

  •  продажу благодійної продукції Avon серії «Рожева стрічка»;
  • проведення щорічних благодійних акцій у більш ніж 50 країнах по всьому світу.

До речі, перший благодійний продукт «Рожева стрічка» був проданий 1992 року у Великобританії.

З того часу зібрано більше $ 283 млн. через продаж товарів цієї серії.

Основні досягнення програми Avon «Разом проти раку грудей»:

  • За останні 20 років досягнуто значних результатів у сфері дослідження, раннього виявлення, діагностування та лікування раку грудей.
  • З того часу, як компанія Avon розпочала боротьбу проти раку грудей, рівень успішного діагностування та лікування раку молочної залози збільшився з 70% у 1992 р. до 85% на сьогодні. Рання діагностика раку грудей дозволить у майбутньому збільшити цей показник до 95%.
  • Досягнення у області візуалізації  молочних залоз (цифрова мамографія, УЗД та МРТ) дозволяють лікарям виявити пухлину раніше, ніж її можна буде відчути за допомогою звичайного огляду;
  •  У багатьох випадках лікування раку грудей вдається уникнути агресивних методів хірургічного втручання, таких як мастектомія (видалення молочної залози). Перевага надається опроміненню та лампектомії, коли видаленню підлягає лише частина молочної залози, в якій розташована пухлина.
  • Дослідження, проведені за останні 20 років, дозволили вченим дослідити різноманітні типи раку молочної залози та розробити нові методи діагностування, що забезпечують більш цілеспрямовану та індивідуальну терапію.
  • Кожні 3 хвилини у світі діагностується новий випадок захворювання на рак молочної залози. Своїм обов’язком компанія Avon вважає покласти край цій жахливій статистиці, надаючи кожній жінці високоякісну та доступну медичну допомогу.
  • Компанія Avon, у рамках благодійної програми «Разом проти раку грудей», й надалі прикладає неабиякі  зусилля для забезпечення усім без винятку жінкам доступної  та якісної медичної допомоги, виявлення та дослідження причин появи раку молочної залози, а також розробку нових методів профілактики захворювання.

 

Історія в цифрах

Переглядів: 548 | Додав: Наталия | Теги: Глобальний благодійний Фонд Avon дл | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar