Блог

Головна » 2015 » Лютий » 18 » Глобальний центр досліджень AVON
10:53
Глобальний центр досліджень AVON

Купуючи косметику, ми хочемо бути впевненими в її якості, дієвості і користь. Втім, якщо довіритися виробнику з відмінною репутацією, про все це можна не замислюватися - просто насолоджуватися якістю, кольором і ароматом.

За кожним витонченим флакончиком крему, помади або туші такого світового косметичного гіганта, як AVON, стоять інноваційні наукові розробки та суворий контроль якості. А починається все в Глобальному центрі досліджень AVON у м Сафферн, США.

Перший дослідний центр компанії з'явився більше ста років тому, в 1897-му. Тоді засновник Каліфорнійської парфумерної компанії (саме так спочатку називалася компанія AVON) Девід МакКоннелл, спочатку експериментував зі створенням ароматів в домашній лабораторії, зайнявся серйозними лабораторними дослідженнями і створив для цього свій науковий центр. Він знаходився в містечку Сафферн, тоді - «втіленні природної краси», тепер - втіленні сили науки на службі у жіночої краси. Сафферн - і донині серце компанії AVON. Тільки тепер на місці невеликої лабораторії коштує суперсучасний Глобальний центр досліджень. Він вражає вже зовні: будівля, спроектована згідно з міжнародними стандартами Green Building (тільки з нешкідливих для довкілля матеріалів) і відбудоване заново в 2005 році, виконано зі скла, так, що сонячні промені вільно проникають всередину його, одночасно підкреслюючи концепцію відкритості, якої дотримується компанія. Можна щиро позаздрити тим, хто працює в цьому центрі: ніяких гострих кутів, безліч просторих лабораторій, кімнат для досліджень і розробок нових ідей, а також кімнат для відпочинку і спілкування, багато кольору і світла. Саме тут створена ідеальна атмосфера для розробки косметичних новинок, які з'являються в каталозі AVON кожні три тижні.

Наявність власного дослідницького центру - явище в світі косметичних марок унікальне. Звичайно, такий підхід гарантує досконалість формул і високу якість косметичних засобів бренду. Створення та підтримка власної лабораторної бази вимагає багатомільйонних інвестицій, які компанія щорічно вкладає в свій дослідницький центр для можливості постійного впровадження інновацій та гарантії дотримання високих внутрішніх стандартів якості. У стінах Глобального дослідницького центру в Сафферні зосереджений величезний потенціал для генерації ідей, наукових розробок, досліджень і тестувань. Сьогодні в лабораторіях Сафферна трудиться більше 300 фахівців - обдарованих вчених-біохіміків, фармакологів, бактеріологів ... Перед ними стоїть непросте завдання: регулярно створювати інноваційні продукти, що задовольняють всім потребам постійно росте і розвивається ринку косметики.

Переглядів: 414 | Додав: Наталия | Теги: Глобальний центр досліджень AVON | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar