Блог

Головна » 2015 » Лютий » 17 » Як стати Координатором AVON?
10:40
Як стати Координатором AVON?

Координатор Ейвон. Як стати Координатором Ейвон в Україні?
     Якщо Вам потрібні гроші і Ви готові докласти зусиль, щоб їх заробити!
     Якщо у Вас немає роботи, але Ви її шукаєте і хочете знайти гідну Вас!
     Якщо у Вас є дохід, але потребуєте додатковому заробітку!
     Якщо у Вас є робота, але Вас вона не влаштовує і Ви хочете знайти іншу!
     Якщо Ви втомилися від одноманітності, самотності і хочете змін в житті
ДЛЯ ВАС Є Пропозиція:
КООРДИНАТОР КОМПАНІЇ AVON - це те, що Вам необхідно!
       Координатор Ейвон - це керуючий продажами, керівник, який отримує дохід від продажів своєї групи або структури. Досить зареєструватися Представником в компанії, розмістити замовлення, оплатити, і за Вашою заявою Вам відкривають ділянку, на який Ви будете реєструвати своїх нових представників. Чим більше представників у Вашій групі, чим більше продажу, тим Вище дохід.
       Дохід (комісійні від продажів групи) компанія виплачує кожні три тижні грошима, не товаром. Гроші перераховуються на картку Аваль-банку.
       Для отримання винагороди Ви укладаєте з компанією Цивільно-правовий договір або відкриваєте приватне підприємництво на ваш розсуд. За ГПД з вас утримується 18% на відрахування з податків і до пенсійного фонду. Все оформлення компанія бере на себе. Ви тільки відкриваєте картку в банку. При ПП самостійно сплачуєте податок 5% від доходу і єдиний соціальний внесок.
       Укладення договору або відкриття ПП протягом перших п'яти кампаній співробітництва, т.е Ви можете просто спробувати знайти перших Представників, вирішити, що це для ВАС і зробити правильний вибір.
       Виплата винагороди координатора Ейвон починається від 5 осіб, тобто необхідно знайти 5 представників, зареєструвати. Сума продажу в період дії каталогу (кампанія) повинна скласти 3500 грн разом з особовим замовленням координатора (мін.450 грн).
       Розмір винагороди зростає в залежності від статусу по Лідерської моделі від 4 до 10% .. Є Координатор, Старший координатор, Початківець Лідер, Лідер і Старший Лідер. Кожен статус позначається числом активних представників (ті, які розмістили замовлення в поточній кампанії) і сумою продажів. Наприклад, Координатор 5 акт. і 3500 грн продажу, Старший координатор 25 чол. і 17000 грн продажу. На лідерських статусах є додаткові умови за структурою. Крім основного відсотка нараховуються бонуси за приріст активних, за другу і третю генерацію (це групи представників Ваших подкоордінаторов).
       Важливо, не тільки набирати представників у свою групу, але і мотивувати своїх представників теж стати координаторами Ейвон, т.е будувати свою структуру і отримувати дохід не тільки від продажів своєї групи, але і від структури.
       Важливо, вибирайте собі Лідера (Наставника), який Вас зареєструє Вас координатором під собою. На перших порах потрібна підтримка, контроль, порада досвідченого наставника. Тут треба вміти прорахувати, логічно мислити і все зробити правильно, щоб заробити максимально більше. Бізнес в Avon чесний і прозорий. Ніхто у Вас нічого не вкраде, все виплатять, тільки треба працювати чітко і без помилок.
       Координатору буде відкрита сторінка на сайті, де можна контролювати всю свою структуру, є покампанійние звіти і надаються акти по кожній виплаті. Ці акти, як довідки про зарплату дають можливість оформити кредит у банку і пр.
       Бізнес Avon передається спадково.
З чого почати? Знайти 3 особи з числа своїх знайомих. Зареєструвати. Допомогти їм зібрати замовлення сумарно на 2000 грн і отримати премію 400 грн. І розвиватися далі.
На підтримку Новим Координатором є програма «Швидкий старт», де збільшуючи свою групу від 3 чол і вище ВИ (координатор Ейвон) отримуєте премію кожну кампанію (три тижні)
     1-кампанія 3 чол. - 2000 грн продажу премія 400 грн
     2-кампанія 5 чол - 3500 грн продажу премія 400 грн
     3-кампанмя 5 чол - 3500 грн продажу премія 600 грн
     4-кампанія 10 чол - 6500 грн продажу премія 600 грн і так далі.
          Як стати координатором Avon
       При Вашої зацікавленості детальна програма Вам буде відправлена ​​на Ваш ел.адрес.
        Отже, до Нового року, Ви можете, зареєструвавши 10 чол, отримати 2000 грн. Можливості не обмежені. Це мінімум.
       Виплати за рік новому координатору складуть 14900 грн і вище. Середня зарплата координатора - лідера від 6000 грн за три тижні.
       Де знайти нових представників? Серед знайомих і друзів, в соціальних мережах в інтернеті, по оголошенню, за рекомендаціями, просто на вулиці серед людей. Хтось чекає Вашого дзвінка або просто Вашої посмішки і дружньої участі.
       Головне: бути позитивно налаштованим, вірити в людей, тому що людей більше хороших,
ніж поганих, вірити в те, що ви несете людям благо. І люди обов'язково до Вас потягнуться.
Людина народжується талановитим, відкрийте свій талант, доведіть Всім, що ви можете!
Побудуйте свій незалежний бізнес і удача буде на вашому боці.

Зареєструватися в Єйвоні

Переглядів: 1207 | Додав: Наталия | Теги: Як стати Координатором AVON? | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar