Блог

Головна » 2015 » Лютий » 17 » Як стати представником AVON?
10:35
Як стати представником AVON?

Робота консультантом вакансії. Як стати представником AVON?
       Представником компанії Avon може зареєструватися будь-який громадянин України віком від 16 до 70 років. Для реєстрації необхідно надати дані паспорта: серія, номер, дата видачі паспорта, індекс і повна адреса проживання, індекс та повна адреса прописки, ідентифікаційний код. Надання ксерокопій паспорта та коду скасовано. Якщо Вам від 16 до 18 років потрібно надання ксерокопій документів і додатково необхідно надати ксерокопії паспорта: 1-я стор, 2-я стор, прописка та ідентифікаційний код одного з батьків і гарантійний лист від батьків про своєчасну оплату замовлень.
       Громадяни України, які не мають ідент.кода, також можуть зареєструватися в компанії, для цього необхідно надати ксерокопію паспорта: 1-я стор, 2-я стор, прописка та сторінка з печаткою про відсутність ідент. коду.
       Іноземці, які проживають в Україні і мають «Вид на проживання», можуть зареєструватися в компанії Avon, надавши ксерокопію посвідчення на проживання з штампом прописки та ксерокопію ідентифікаційного коду.
       Реєстрацію проводить тільки координатор компанії, після чого Вам буде присвоєно особистий рахунок, по якому можна розмістити замовлення. Координатор надасть Вам консультації та надасть допомогу в розміщенні замовлення. Каталоги, стартовий пакет новому Представнику можуть бути передані особисто координатором або надіслані поштою, або в електронному варіанті за домовленістю.
     Дані з паспорта або Документи для реєстрації повинні бути передані координатору особисто або переслані поштою, або на ел.адресу:
kosmetic-avon@ukr.net
       Реєстрація проводиться протягом доби після отримання lданних чи документів. Доставка замовлення протягом трьох днів з моменту розміщення замовлення, згідно графіка району, в якому живе представник. Доставка здійснюється для зареєстрованих представників централізовано компанією Avon по всій території України. Компанія гарантує доставку замовлень своїм представникам.
       Представник в свою чергу гарантує своєчасну оплату замовлень: 7 днів з моменту отримання посилки.
      Робота консультантом вакансії.
     Той, хто розміщує замовлення по каталогу і має знижку на кожен окремий замовлення від 18 до 30%.
     Замовлення від 0 до 299.99 грн знижка 18%, але плюс 15 грн за обробку замовлення
     Від 300 грн до 674.99 грн знижка 18%
     Від 675 грн до 1249.99 грн знижка 22%
     Від 1250 грн і вище знижка 26%
         Як стати представником Avon
       При регулярних замовленнях, через дві кампанії, у Вас буде підвищена знижка: 20%, 25% і 30% відповідно.
       Замовлення можна робити для себе, своєї сім'ї, друзів, знайомих, колег по роботі і ін Пропонуючи каталог друзям і знайомим можна заробити від 100 грн і вище на тиждень. Ваші можливість не огранічени.Каталог-це наш магазин на дому. Чим більше каталогів, тим більше мережа магазинів, тим вищий дохід. Каталог Avon настільки популярний і пізнаваний оточуючими, що не складе труднощів зібрати замовлення від 500 грн і вище.
       Чому говоримо про замовлення від 500 грн? Та тому, що компанія для новеньких кожен каталог пропонує акції. Треба трохи попрацювати, згадати своїх друзів і знайомих, запропонувати їм замовити за каталогом саме у Вас, і Ви отримуєте Max знижку і аромат в подарунок! Далі ще цікавіше!
       Для нових Представників є спеціальна програма ПРНП (Програма розвитку Нових представників), яка протягом п'яти перших компаній співробітництва дає Вам автомобіль від ейвон можливість збільшити число нових Клієнтів, заробити і отримати за це класні подарунки.
       Після закінчення п'яти кампаній співпраці Ви будете брати участь, за Вашим бажанням, в довгострокових програмах. Наприклад, програма (Президентський Клуб) і інше.
       Топові, тобто успішні представники, збирають замовлення від 1100 до 5000 грн і вище за один каталог. Дохід становить від 300 до 2000 грн і вище за три тижні. Найкращі запрошуються на конференції, де отримують нагороди, цінні призи, є можливість виграти автомобіль.
       Для бажаючих можна пройти навчання за всіма категоріями продукції, з пошуку нових клієнтів, по бізнесу. Навчання проводять кваліфіковані бізнес-тренери Avon у зручний для Вас час у режимі онлайн. Цікаві вебінари, консультації також для Вас.
       І найголовніше - Вам гарантовані підтримка, консультації та допомогу у вирішенні виникаючих труднощів Вашим Координатором!
       Якщо Вам подобається продукція Avon, Ви бажаєте купувати її для себе і своїх близьких, Вам подобається отримувати подарунки і ВИ хочете заробити гроші
.

Зареєструватися в Єйвоні

Переглядів: 572 | Додав: Наталия | Теги: Як стати представником AVON? | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar