Блог

Головна » 2015 » Лютий » 23 » Як створити яскраві образи цієї весни
23:17
Як створити яскраві образи цієї весни

Як створити яскраві образи цієї весни

Напередодні весни і самого головного жіночого свята в році, Євгенія Ліновіч, експерт по моді і стилю AVON, вітає Вас з 8 березня і розповідає, як створити яскраві, незабутні образи за допомогою прикрас та аксесуарів AVON.

Довгий час дизайнер, як раніше говорили модельєр, сам не тільки створював речі, але і придумував, як і з чим їх носити. Тепер для цієї ролі є інша професія стиліст. Це людина, яка змушує річ працювати для вас оптимально, тобто найбільш вигідно підкреслювати достоїнства її власниці.

Сьогодні на прикладі аксесуарів з нового каталогу Avon ми спробуємо провести стилістичний аналіз кожної конкретної речі.

Украшения
Классическая коллекция
Отже, аксесуари в небесних відтінках, такі теплі, як небо в ясний день. Вони кричать нам, що тепло весняних днів вже близько. Сумка і гаманець виглядають класично, але при цьому жіночно. Такий комплект підійде жінці з лідерськими якостями, але при цьому не позбавленої жіночого кокетства. Але погода так мінлива, для впевненості в собі до цього набору підійде яскравий парасоль. Ця річ підкреслить, що ви уважні до дрібниць.
Романтичная коллекция
Аксесуари кольору топленого молока виглядають чудово зі світлою шерстю і трикотажем. Нехай ваш образ буде летять і світлим. Хоч світлий одяг здається не самою практичною, але зате вона точно виділить вас з натовпу людей в сірому й чорному.
Коллекция
Колекція «Фольклор» припаде до смаку шанувальникам історичних аксесуарів, адже вона увібрала в себе і тематику скарбів махараджі, і перших творінь бижу великої мадемуазель Коко, і ранню американську стилістику прикрас Голівуду. Будь-яке лаконічне плаття або навіть трикотажний светр, приспущений на одне плече, якщо доповнити їх прикрасами з цієї яскравої колекції.
Чувственная коллекция
Ніжний, повітряний, мерехтливий комплект в білому металі з імітацією місячного каменю рівнозначно підійде і під літній сарафан, і під в'язаний светр, доповнить як діловий наряд, так і вечірній. А набір в жовтому металі з ніжно рожевими і ліловими вставками - твоя повна перемога на будь-якому святковому заході. Ці кольори підкреслять блакитний і зелений колір очей, а карі очі змусять спалахнути яскравіше.
Чувственная коллекция

Рюкзак-трансформер - аксесуар майбутнього. Якщо ти ніяк не можеш вибрати сумку, то це оптимальний варіант: складай в нього документи та книги, носи в ньому спортивну форму або бери його в подорож. Тим більше, що рюкзаки - безумовний тренд сезону. Набір кулонів і сережок на всі випадки життя: кожен з них носить ім'я одного з компліментів, яких ти гідна і які ти обов'язково почуєш.

Переглядів: 423 | Додав: Наталия | Теги: Як створити яскраві образи цієї вес | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar