Блог

Головна » 2015 » Лютий » 17 » Кар'єра в Avon
21:04
Кар'єра в Avon

Ласкаво просимо на сайт Avon в Україні!

Avon – Україна

Аvоn – одна з найбільших компаній у світі прямих продажів

  • Мільярди постійних клієнтів

  • Більше 6,4 мільйони Представників у більш ніж 100 країнах світу

  • Високоякісна та високотехнологічна продукція світового рівня, відмічена багатьма нагородами

  • 100% гарантія якості

На нашому сайті Ви зможете :

Подивитись онлайн каталоги Avon ( Эйвон )
Офіціально зареєструватись в компанії Avon (стати представником, консультантом)
Отримати всю необхідну інформацію про реєстрацію в компанії Avon
Дізнатися все про продукцію, діючі знижки, акції, пропозиції компанії Avon
Замовити продукцію Avon зі знижкою – дешевше цін каталогу з безкоштовною доставкою.

Компанія Avon – це широкий асортимент продукції ті 100% гарантії якості, доступні ціни та високоякісне обслуговування ! Косметика Avon допоможе Вам зберегти молодість ті здоров`я, отримати чудову і здорову шкіру, густе та шовковисте волосся, що означає – завжди гарний настрій! Avon – ваш шлях до успіху і красоти.

Бажаєте мати власну знижку в Avon до 30%, приймати участь в акціях та програмах компанії, отримувати подарунки та призи від наших партнерів? Можливо Вас цікавить додатковий заробіток або постійна робота в компанії Avon з можливістю  кар`єрного зростання. Все це ми з радістю Вам пропонуємо! Зробіть перший крок вже сьогодні – зареєструйтесь представником (консультантом) в компанії Avon. Достатньо заповнити анкету на нашому сайті та на протязі доби Ви отримаєте свій індивідуальний  рахунок та будете мати доступ до своєї персональної сторінки на офіціальному сайті компанії Avon. Після реєстрації Ви  самостійно зможете здавати замовлення через мережу  інтернет та отримувати їх на Вашому почтовому відділенні. Інструменти необхідні для роботи ми відправимо Вам безкоштовно – в електронному   вигляді.

Реєстрація в Avon Стати представником, консультантом Avon

- Безкоштовна реєстрація .
- Легкий метод здачі замовлень по інтернету
- Безкоштовна доставка на Ваше поштове відділення.
- Зручний графік здачі , отримання замовлень.
- Зручний спосіб оплати - через сім днів після отримання замовлення.
- Вільний графік роботи .
- Продукція Avon зі знижкою 18 % -22 % -26 % -30 % і до 51 % - на нові товари .
- Акції , знижки , програми , подарунки.

Отримайте знижку
до 30%* на продукцію!
*Спеціальна знижка на продукцію від цін Каталогу надається по всій території України Представникам, які протягом більше ніж дві Кампанії поспіль розмістили замовлення на придбання продукції від 300 грн. кожне за цінами Каталогу. Знижка надається з К04/2012 доки ДП «Ейвон Косметікс Юкрейн» не повідомить про її припинення.

Бути з Avon - вигідно та просто!

Зареєструватися в Avon
Ставши Консультантом Ейвон (Avon) в нашій команді розраховуйте на кваліфіковане навчання, оперативну допомогу і підтримку в будь-який момент! Ми будемо раді Вам допомогти стати Консультантом Ейвон (AVON)! Зареєструйтеся в Avon і отримаєте свої гарантовані подарунки та знижку до 30%! Стати Представником Avon сьогодні!



   П'ять кроків - П'ять подарунків!
зареєстровані
Консультанти / Представники Avon отримують п'ять подарунків, якщо вони
розміщують п'ять замовлень в п'яти каталогах-перші п'ять каталогів
співробітництва.
Кроки пропускати не можна, подарунок вкладається в замовлення з наступного каталогу.

- Кар'єрний ріст.
 
Ви готові розвиватися , будувати свій власний бізнес?
Компанія Avon цінує своїх досвідчених представників і надалі набравшись трохи досвіду і якщо є бажання Ви з легкістю можете стати координатором , що дасть Вам офіційне працевлаштування , премію вже за перші місяці роботи , гідну зарплату 17 раз в році , цінні подарунки від компанії Ейвон , подорожі по кращим курортам світу і багато іншого. Все у Ваших руках - почніть бізнес з Avon без фінансовий вкладень вже сьогодні!
  

Реєстрація в Avon

У перебігу 1-2 днів Ви будете мати свій індивідуальний рахунок і пароль на офіційному сайті компанії, що дасть Вам можливість самостійно здавати замовлення і отримувати відповідну знижку.
Реєстрація (підписка) в компанії AVON Україна безкоштовна і дає Вам право одержувати продукцію Avon (Ейвон) дешевше, маючи знижки від цін каталогу від 18% до 30% (акції 40% і більше).


Як стати офіційним представником (консультантом) Avon в Україні?


Самостійна реєстрація в компанії Avon
НЕ передбачена.Для того щоб стати представником компанії Ейвон важливо правильно заповнити форму , з Вами зв'яжеться менеджер або координатор, все докладно пояснить і відповість на всі Ваші питання.Далі на протязі доби перевіряються всі Ваші дані і якщо Ви все заповнили вірно в анкеті, Вам буде присвоєно індивідуальний рахунок для входу в особистий кабінет на офіційному сайті компанії Avon.Все інструменти для роботи ми відправимо Вам безкоштовно в електронному вигляді, поштою або будь-яким зручним для Вас способом. Отримувати свої замовлення Ви будете на найближчому до Вас поштовому відділенні-безкоштовно (адреса доставки підбирається за Вашим поштовим індексом). Квитанція для оплати буде вкладена в Ваш заказ.Оплата замовлення обов'язкова в перебігу 7 днів!

  Всі питання про реєстрацію в компанії Ви можете дізнатися за телефонами:



Київстар-098-727-34-69 Лайф-093-012-06-48 Мтс-066-123-52-35


Коли ти починаєш співпрацю з AVON, ти стаєш керівником самій собі. Ти можеш почати свій бізнес без стартового капіталу, проходячи перевіреним шляхом, яким з успіхом і насолодою користуються жінки всього світу.

 Безкоштовна офіційна реєстрація в Avon Україна. Підписка, робота в Avon. Ви можете абсолютно безкоштовно зареєструватися в Avon представником, консультантом, координатором в Україні, у містах Харків, Київ, Закарпаття, Львів, Донецьк, Луганськ, Одеса, Суми, Тернопіль, Херсон, Івано-Франківськ, Кіровоград, Миколаїв, Полтава, Рівне, Дніпропетровськ , Сімферополь, Вінниця, Волинь, Чернівці, Хмельницький, Житомир, Чернігів, АР Крим та багато інших міст, села і селища Украіни.Здесь Ви можете замовити косметику Avon, стати представником, координатором, консультантом компанії Ейвон Україна. У нас на сайті можна дивитися новий, поточний онлайн каталог Ейвон Україна, переглянути каталог Ейвон, Дізнатися всі новини, знижки, подарунки, програми, акції компанії Avon Украіна,http://avon-art.at.ua / - ваш путівник у світ краси і здоров'я. Офіційний сайт компанії Avon Україна www.avon.ua або avon.com.ua - вхід avon представник.
Авон, Ейвон, єйвон, avon ua, каталог, каталог Авон, стати консультантом ейвон, стати представником ейвон, дивитися каталог Ейвон, скачати каталог Ейвон, Авон 2014, робота Авон, подарунки, знижки, акції, пропозиції, замовлення, стати консультантом avon, зареєструватися в Ейвон, зареєструватися в avon, реєстрація в Ейвон, реєстрація в avon, оформити замовлення Ейвон, зареєструватися в єйвон, зареєструватись в avon, зареєструватися в Ейвон Україна,як зареєструватися в єйвон,як зареєструватись в ейвон.

Переглядів: 591 | Додав: Наталия | Теги: Кар'єра в Avon | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar