Блог

Головна » 2015 » Лютий » 25 » Компанія AVON провела Міжнародну конференцію проти домашнього насильства
09:33
Компанія AVON провела Міжнародну конференцію проти домашнього насильства

Компанія Avon об'єднала громадські організації та органи влади для боротьби з домашнім насильством в Україні.

24 квітня відбулася історична подія в житті нашої країни - вперше експерти бізнесу, громадських організацій та державної влади погодили рекомендації для поліпшення законодавства в сфері підтримки сім'ї, протидії насильству та прийняли рішення про спільні дії.

Це стало можливим завдяки організованій компанією Avon першій Конференції «Надання допомоги постраждалим: здобутки, проблеми, перспективи».
Мета конференції - надати можливість фахівцям регіональних соціальних служб, профільним Міністерствам, громадським організаціям, міжнародним організаціям і мас-медіа, поділитися знаннями, досвідом і спільно виробити шляхи поліпшення надання допомоги постраждалим від домашнього насильства.

Конференцію і прес-брифінг відкривала Генеральний Директор компанії Avon Олена Старкова, яка представила програму «Скажімо Ні домашньому насильству», розповіла про заслуги Представників Avon. А також передала нагороди за перемогу в конкурсі кращих комунікаційних проектів проти домашнього
насильства від Фонду Avon для жінок, присуджені Центру Ла Страда, UNICEF та Міністерству молоді під час 57 Комісії з прав жінок в ООН, 7 березня.

Серед 120 учасників були 13 Послів доброї волі Avon.

12 Районних Менеджерів і 1 Менеджер Філії, які більше всіх зібрали благодійні кошти в 2012 р

Кожен з них зміг взяти активну участь у всіх обговореннях та дискусіях.

Читайте про досягнення Конференції за посиланням

Переглядів: 391 | Додав: Наталия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar