Блог

Головна » 2015 » Лютий » 18 » Красива засмага без турбот
11:55
Красива засмага без турбот

Красива засмага без турбот

Літо в розпалі! Саме час згадати про засоби, які зроблять твою засмагу рівною, красивою та повністю безпечною. А ще за допомогою деяких засобів ти зможеш насолодитися прекрасною бронзовою шкірою, навіть не вибираючись на курорт!
SPF (sun protection factor) - характеристика сонцезахисного крему, що означає у скільки разів можна збільшити час безпечного перебування на сонці без ризику отримати сонячний опік.

 

Класифікація ступенів захисту:
Низький ступінь захисту (LOW): SPF 6, 10.
Середній ступінь захисту (MEDIUM): SPF 15, 20, 25.
Високий ступінь захисту (HIGH): SPF 30, 50.
Дуже високий ступінь захисту (VERY HIGH): SPF 50 +

Сонцезахисні засоби

Вибираючи захист, пам'ятай, що максимальний показник SPF 50 необхідний лише маленьким дітям (до 5 років), вагітним, блондинам з веснянками і тим, хто має схильність до фотодерматозу (приймає ліки з фотосенсибілізуючим ефектом або переніс операцію). Чим темніший фототип і чим далі твій пляж від екватора, тим менший номер захисту. Якщо у тебе жирна шкіра – користуйся гелем або лосьйоном. При активному відпочинку (пляжний волейбол, велопрогулянки і т.д.) вибирай спрей.

Засоби після засмаги

Ці засоби дозволяють зберегти красу та здоров'я шкіри. Антиоксиданти, що входят до складу цих засобів, мінімізують наслідки окиснювального стресу від УФ-променів і подовжують ефект засмаги на твоїй шкірі. На пляжі після душу найкраще використовувати Охолоджуючий лосьйон-спрей, перед вечірнім походом в бар – Лосьйон для посилення засмаги з ефектом мерехтіння, а перед сном нанеси на шкіру тіла Заспокійливе поживне масло.

Засоби для посилення засмаги і автозасмаги

Якщо тобі доводиться захищати обличчя засобом з SPF50 або взагалі немає можливості засмагати, то для надання гарного кольору шкірі (тільки обличчя та/або всього тіла) скористайся автозасмагою. Абсолютно безпечні засоби. Щоб штучна засмага була рівною (без плям) підготуй шкіру: використовуй пілінг або скраб, варто попередньо зволожити шкіру (нанеси зволожувальний крем не пізніше ніж за 2 години до автозасмаги) і не використовуй для очищення лужні засоби.

Сонцезахисні засоби для дітей

Маленькі діти швидко отримують яскраву засмагу, але для дитячого здоров'я наслідки навіть короткострокових сонячних ванн вкрай негативні, тому так важливо регулярно наносити необхідний захист. Якщо дитині ще немає 5 років, краще використовувати максимальний показник SPF 50. Активним дітям постарше, які весь час проводять у русі, підійде Сонцезахисний лосьйон-спрей. Не забувай регулярно оновлювати (кожні 1,5 - 2 години, особливо після витирання дитини рушником) нанесення фотозахисту, навіть якщо використовуєш максимальний фактор.

Переглядів: 438 | Додав: Наталия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar