Блог

Головна » 2015 » Лютий » 25 » Крем Ейвон
10:00
Крем Ейвон

Компанію AVON по праву вважають одним з найвідоміших у світі експертів у сфері краси. Розробка засобів по догляду за шкірою проводиться в компанії в різних напрямках. Тому покупець може легко підібрати крем Avon, сироватку Avon або маску Avon відповідно до вимоги своєї шкіри.

AVON Care
Серія представляє універсальний крем Avon для обличчя і тіла. Обагощенная вітамінами, містить сонцезахисні фільтри і дозволяє доглядати за шкірою за допомогою кремів Avon, призначених для певної пори року. Взимку оберігає шкіру від морозу, літні креми допомагають уникнути шкідливого впливу ультрафіолетових променів.

AVON naturals
Користуючись продукцією цієї серії, можна зануритися в багатство природного догляду за шкірою. Екстракти алое і м'яти, мед і мигдаль смачно пригостять вашу шкіру корисними речовинами. А невагомі маски серії AVON naturals дозволяють побалувати себе ощадливими процедурами. Крем Avon цієї серії відповідає сучасним вимогам до косметики.

AVON Solutions
Зразок комплексного підходу до турботи про шкіру - серія Solutions. Тут є все, щоб шкіра залишалася гладкою, зволоженою, наповненою внутрішнім сяйвом: денні та нічні креми, скраби і маски. Для тих, хто цінує комфорт, компанія пропонує комплекс нічного і денного крему в одній баночці. Коли ви обираєте крем Avon серії Solutions, потрібно звернути увагу на відповідність кошти вашому віку, типу шкіри: суха, жирна або чутлива. Для кожної групи AVON пропонує певний підвид продукції. Креми AVON Solutions призначені для щоденного використання.

AVON Clearskin
Кожен у своєму житті хоча б раз стикався з проблемами шкіри, коли потрібен особливий догляд. Саме для таких ситуацій і розроблена серія Clearscin. Маски серії можуть заспокоїти запалені ділянки шкіри, видалити чорні точки. Спеціальні засоби-олівці замаскують недоліки до нанесення декоративної косметики. Крем Avon підлікує шкіру.

AVON liiv botanicals
Крем Avon серії liiv botanicals повною мірою ввібрали в себе сили природи. Рослинний світ сам удосконалює вашу шкіру, наповнює її енергією, захищає від стресів і зовнішніх негативних факторів.

AVON Planet SPA
Засоби серії Planet SPA перенесуть вас у світ гармонії і краси. Тут представлений весь спектр засобів по догляду за шкірою і волоссям. У кремах, сироватках, міських AVON Planet SPA зібрані найцінніші речовини з усього світу: мінерали мертвого моря, африканське масло ши, екстракт китайського білого чаю, саке і рису, гімалайських ягід і тайського лотоса, середземноморських маслин. Всі ці чудеса планети дарують вам свої багатства через косметику Planet SPA. Крем Avon цієї серії зміцнює шкіру, глибоко зволожує, маски живлять і запускають механізми оновлення, сироватки живлять шкіру і волосся корисними мікроелементами.

AVON ANEW
Завдяки сучасним дослідженням, кожна жінка, користуючись кремами AVON ANEW, може не просто піклуватися про свою шкіру, а навіть зупинити природні вікові зміни, поліпшити її стан. Серія AVON ANEW - це високотехнологічна, інноваційна продукція, креми AVON ANEW та сироватки AVON ANEW широкого спектру дії. Всі продукти серії призначені для певних вікових груп: 25 +, 30 +, 35+, 45+. Але кошти орієнтовані не тільки на вік. Наприклад, крем ANEW Clinical використовується для особливих потреб шкіри - активної боротьби зі зморшками. Нічні креми AVON ANEW Ultimate, Reversalist виконують завдання глибокого оновлення шкіри саме в період відпочинку. Сироватки AVON ANEW Ultimate, Reversalist - засоби з високим вмістом активних інгредієнтів. Вони часто ефективніше, ніж креми, і тому рекомендується використовувати їх в якості інтенсивного кошти для втомленою шкіри. Часом продукція серії AVON ANEW стає прекрасною альтернативою відвідуванню косметичного салону, заощаджує час і кошти, дозволяє вам побалувати себе відмінним доглядом за шкірою в домашніх умовах.

AVON Foot works
Не менш важливі для кожної жінки засоби по догляду за ногами. Крем ейвон, сироватки Foot works якраз і подбають про ваших втомлених ніжках. До їх складу входять ваніль і коричневий цукор, кавові зерна, силікон для пом'якшення стоп, імбир, відомий антисептичними і стимулюючими властивостями, лаванда для заспокоєння.

Переглядів: 433 | Додав: Наталия | Теги: Крем Ейвон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar