Блог

Головна » 2015 » Лютий » 18 » Нова комунікаційна платформа Avon «Ти прикрашаєш цей світ!»
15:10
Нова комунікаційна платформа Avon «Ти прикрашаєш цей світ!»

Нова комунікаційна платформа Avon «Ти прикрашаєш цей світ!»

Logo Ukrainian

Avon пропонує нову мову спілкування з жінками по всьому світу: нова комунікаційна платформа «Ти прикрашаєш цей світ!» (англ. You make it beautiful) – це своєрідна обіцянка піклуватися про красу жінки, емоційне посилання, здатне надихати день за днем. Це спосіб надати кожній жінці віри у свої сили та впевненості у тому, що світ прекрасний, в першу чергу, завдяки їй. У «серці» компанії завжди була і буде жінка: для неї створюються можливості самовираження, для неї створюється кожен новий флакон помади. Сьогодні під брендом Avon випускається найбільша кількість косметичних продуктів у світі, щосекунди купується 4 губні помади Avon, а кожен 4-й флакон парфумів, який продається в Україні – аромат Avon!

Під новою комунікаційною платформою буде просуватися продукція компанії у більш, ніж 100 країнах світу – декоративна косметика, парфумерія, засоби з догляду за шкірою та волоссям, аксесуари. Платформа буде використовуватися у всіх комунікаційних активностях бренду: телевізійних роликах, каталогах, рекламних матеріалах.

Приклади використання платформи

У каталозі
Galary 1
У телевізійному ролику
 
 

Воздушные украшения в виде невесомых пузырьков позволят создать романтичный образ или разбавить строгий классический дресс-код. А красная сумка станет ярким акцентом в товем образе.Найпрекрасніші жінки світу втілюють концепцію «Ти прикрашаєш цей світ!», серед них – улюблені обличчя бренду: співачка Ферджі, всесвітньо відома модель Ірина Шейк, актриси Олівія Уайльд та Меган Фокс

В основу висловлювань, об'єднаних спільною концепцією «ТИ», ми заклали визнання того, що захоплюємось жінками, розуміємо їх, слухаємо та дослухаємося. Ми впевнені, що жінки – не просто красиві, завдяки їм світ стає кращим.

«Ми створюємо інновації, Ти втілюєш свої мрії»

«Ми даруємо хвилюючі ноти, Ті створюєш досконалу мелодію»

«Ми балуємо спокусами, Ти вражаєш його знову і знову»

«Ми створюємо яскраві кольори, Ти прикрашаєш цей світ»

Категорія: Продукція Avon | Переглядів: 463 | Додав: Наталия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar