Блог

Головна » 2015 » Лютий » 17 » Парфумерія Avon
17:21
Парфумерія Avon

Аромат жінки є її іміджем / стилем. До того, ж за статистикою 85 % жінок користуються ароматами, так як для повсякденного життя кілька ароматів, тому, що одним обмежитеся. Тому, правильно підібраний аромат зможе гармонійно доповнити будь – який образ як повсякденний, так і вечірній.

Підібраний аромат повинен відповідати образу і настрою при цьому розташовуючи до себе оточуючих людей. Для того, щоб правильно підібрати аромат необхідно враховувати вік, темперамент, пори року і доби, а також певний випадок.

Парфуми – сама емоційна категорія продукції, а також має високий ціновий рівень. Крім того, парфумерія – суміш пахучих запашних масел, розчинених у спирт – надає приємний запах людині і тілу.

Парфумерний асортимент компанії Avon багатий і різноманітний. Продукцію можна порівняти без перебільшення з природним заповідником, а починалося все з звичайних зразків. Avon є первісною Каліфорнійської парфумерією, так як все почалося з того, коли засновник компанії книжковий продавець Девід Макконел виявив, що маленькі зразки рожевого масла, які він вкладав у свої книги, стимулювало клієнтів купувати книги. Саме це послужило для нього приводом перепрофілювати свій бізнес і створити 5 простих ароматів: Фіалка, Гіацинт, Геліотроп, Конвалія і Біла Роза.

І ось через 126 років парфумерні композиції для Avon створюються всесвітньо відомими парфумерами, які творять для будинків: Christian Dior, Givenchy, Dolce & Gabbana, Cacharel і Estee Lauder.

Avon використовують найкращу сировину і слідують самим передовим тенденціям парфумерній індустрії, щоб доставити жінкам неповторні відчуття і задоволення. Саме це робить Avon лідером парфумерного ринку.
У наші дні Avon співпрацює з відомими французькими Будинками моди Christian Lacroix і Emanuel Ungaro з модним брендом Herve Leger. У нашому каталозі Avon представлено близько 50 – ти видів парфумерних і туалетних вод , а це 40 – 50 видів ароматів, в яких не так – то просто розібратися.
Класифікація ароматів:

Аромати слухають ноти і акорди.

Аромати бувають квіткові, фужер, деревні, цитрусові, східні та шипрові.

 

Сімейство ароматів з нотою «квіткові»:
 1) Виключно жіночі аромати;
 2) Роза, півонія, гвоздика;
 3) Жасмин, квіти апельсина, іланг, тубероза;
 4) Фрезія, цикламен, бузок, конвалія.

Квіткові аромати Avon - це In Bloom, Today, Incandessence, Pur Blanca, Summer White, Treselle.

Сімейство ароматів з нотою «Фужер» (чоловічі аромати) – акорд Фужер:
 1) Берегомет;
 2) Лаванда;
 3) Герань;
 4) Кумарин;
 5) Дубовий мох.

Яскраві чоловічі аромати з нотою Фужер від Avon: Christian Lacroix Noir, Individual Blue для нього, True Force.

 

Сімейство деревних ароматів включає:
 1) Сандалове дерево;
 2) Кедр;
 3) Пачули;
 4) Ветивер;
 5) Сосна;
 6) Кипарис.

Чоловічі аромати деревного сімейства від Avon: Crisp Forest, Avon Signature, і витончений жіночий аромат Herve Leger Femme. Деревні аромати є сухі і теплі.

Сімейство цитрусових ароматів створюються чоловічі та жіночі аромати. Головний акорд сім'ї та цитрусових визначає екстракти цедри лимона, лайма, грейпфрута, апельсина, мандарина, бергамота в поєднанні з нотою квіток гіркого апельсина. Цитрусові аромати мають легким, що бадьорить і освіжаючим запахом. Найпопулярніші цитрусові аромати від Avon:
 1) Чоловічі: Full Speed ​​і Jet Homme;
 2) Жіночі: Ice Sheers Luscious і Jet Femme.

Сімейство східних ароматів включає:
 1) Ваніль;
 2) Орхідея;
 3) Чашпака;
 4) Сандал;
 5) Мускус;
 6) Амбра і прянощі.

Східні аромати самі почуттєві і пристрасні. Східні аромати від Avon:

Чоловічі: Black Suede Touch, Tomorrow for Him, Christian Lacroix Absynthe для нього;

Жіночі: Far Away, Christian Lacroix Absynthe для неї, Little Red Dress.
Аромат з нотою «Гурме» володіє ароматичними нотами вишуканих десертів. Кілька ароматів «Гурме» від Avon: Aromadisiac для нього, Aromadisiac для неї, Ice Sheers Delicious, Ice Sheers Luscions.

Шипрові аромати вишукані і аристократичні, так як шипровий акорд – це букет запахів троянди, цитруса, дубового моху і пачулі. Аромати шипрових акордів: Christian Lacroix Rouge, Passion Dance, U by Ungaro Fever.

 

Сама структура аромату має високі ноти (головні), середні ноти (ноти «серця»), баси (базові ноти). Наша власна шкіра – наш особистий парфумер, який може змінити аромат до невпізнання. Золотими правилами консультанта мають бути:
1 ) Прислухайтеся до аромату через 2 - 3 хвилини після нанесення;
2 ) Не слід довго вдихати аромат досить 2 - 3 секунд;
3 ) Рекомендується стежити за ароматом 20 - 30 хвилин.

Правила півоній:

  1. Психологічний комфорт;
  2. Виключно спокійна обстановка;
  3. Відсутність будь-яких запахів;
  4. Наявність часу;
  5. Наявність пробних зразків / демо.

Демо – продукт - найнадійніший інструмент для продажу аромату. Пробні зразки збільшують дохід 4 рази. Завжди кожного клієнта необхідно дарувати новий каталог Avon, щоб збільшувати продажі та отримувати дохід з чудовими подарунками.

Парфуми – продукція високої, цінового сегмента і продавати її дуже вигідно. Чим концентрований аромат – тим вище його вартість.

 Парфумований спрей – це легка версія аромату. Золоте правило консультанта – аромат розкривається залежно від температури тіла. Рекомендація Коко Шанель: «Наносьте духи туда, где вы ждете поцелуй», тому рекомендується наносити духи на самі теплі й ніжні точки тіла, де прощупується пульс – віскі, шия, вушка, зона декольте, зап'ястя, внутрішній згин колін, ліктя, улоговинки в зоні бікіні, внутрішня частина щиколотки.
Хороший ефект дає нанесення аромату на розпалене тіло після ванни. У жінки має бути кілька ароматів: повсякденні і для особливих випадків.

 

Категорія: Продукція Avon | Переглядів: 428 | Додав: Наталия | Теги: christian dior, Геліотроп, Фіалка, зразки рожевого масла, асортимент компанії Avon, Конвалія, Підібраний аромат, парфуми, Гіацинт, Біла Роза | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar