Блог

Головна » 2015 » Лютий » 18 » Перший в Anew ультраживильний крем
11:59
Перший в Anew ультраживильний крем

Перший в Anew ультраживильний крем

ЖИВЛЕННЯ,
ПРО ЯКЕ МРІЯЛА ТВОЯ ШКІРА
ПІДХОДИТЬ
ДЛЯ БУДЬ-ЯКОГО ВІКУ




Для
нормальної, комбінованої
та жирної шкіри


Крем для обличчя «Ультра-живлення.
Легка текстура»




Для
сухої і
дуже сухої шкіри


Крем для обличчя «Ультра-живлення. Насичений догляд»
ПІДТРИМУЄ
РІВЕНЬ ЗВОЛОЖЕННЯ
ШКІРИ
ВІДНОВЛЮЄ
ПРИРОДНІ ЗАХИСНІ ФУНКЦІЇ
ШКІРИ
ЖИВИТЬ
ШКІРУ, ДАРУЄ КОМФОРТ І ПРИРОДНЕ СЯЙВО
ANEW УЛЬТРА-ЖИВЛЕННЯ насичує шкіру корисними речовинами завдяки комплексу NUTRI-3x OMEGA на основі цінних олій OMEGA 3, 6 і 9, що глибоко живлять шкіру, стимулюють синтез ліпідів і відновлюють природні захисні функції шкіри.
Чи знаєш ти?

жінок користуються кремом,
що не підходить типу їхньої шкіри.
Avon пропонує рішення:
Скористайся тестовою смужкою для визначення типу шкіри та обери крем, що підходить саме тобі!
Скористатися смужкою легко:
Крок 1:
Приклади одну тестову смужку до лоба на 10 секунд. Повтори з іншою смужкою для щоки.
Крок 2:
Порівняй тестові смужки зі зразками-результатами, щоб визначити тип своєї шкіри і підібрати крем, що найкраще відповідає її потребам.
*За даними дослідження споживчого сприйняття №9013 за участю 150 жінок.
У чому ж секрет?
Живлення шкіри – процес обов'язковий, проте пов'язаний не тільки з їжею. При сучасному раціоні і кулінарній обробці їжі шкіра недоотримує життєво важливих компонентів, а наш організм виробляти їх сам не вміє. Крем Anew Ультра-живлення з комплексом Nutri-3x Omega, що містить Омега 3, 6 і 9 кислоти*, поверне необхідний баланс. Наш експерт по догляду за шкірою Наталія Булгакова дасть відповіді на хвилюючі питання.
Навіщо нам потрібна косметика з омега кислотами?
При старінні організму синтез епідермальних ліпідів знижується, таким чином зникає ліпідний бар'єр, так звана «ліпідна плівка». Саме вона надає шкірі еластичність, м'якість, регулює випаровування вологи, перешкоджає проникненню токсинів, чинить антибактеріальну дію. Також на уповільнення синтезу епідермальних ліпідів і зниження бар'єрної функції епідермісу прямо впливає дефіцит жирних кислот.

Для чого призначені поживні креми?
Саме поживні креми, в основі яких – жири і вода, застосовують для поповнення дефіциту жирних кислот у шкірі.

Чи всім потрібна поживна косметика?
Так, усім. Адже поживні креми призначені для активної стимуляції і захисту шкіри від шкідливого впливу атмосферних чинників, для запобігання старіння. Поживні креми дуже потрібні як зрілій, так і молодій шкірі.
 
В яку пору року краще використовувати крем Anew «Ультра-живлення»?
Використовувати креми Anew «Ультра-живлення» можна в будь-яку пору року, але найактуальніший час – це осінь і зима. Функції цих кремів: живлення шкіри вітамінами, мінеральними речовинами, захист від холоду, вітру, морозу.

Які ключові активні компоненти входять до складу поживних кремів Anew «Ультра-живлення»?
У складі кремів, спрямованих на стимулювання синтезу ліпідів, має міститися значна частина жирних кислот. Креми Anew «Ультра-живлення» багаті на ключові активні компоненти:

Комплекс з Омега 3, 6 і 9. Достатня кількість в організмі ОМЕГА забезпечує чудовий антиоксидантний захист, запобігає ранньому старінню шкіри, сприяє захисту клітинних мембран від агресивного впливу вільних радикалів.

Фосфоліпіди є основним компонентом клітинних мембран. Фосфоліпіди мають високу спорідненість з ліпідами рогового шару епідермісу і вбудовуються в ліпідний матрикс шкіри.

Сфінголіпіди – це воскоподібні речовини ліпідної природи, які утворюють разом з жирними кислотами ліпідний бар'єр шкіри, покращують пружність шкіри, сприяють регенерації захисного бар'єру шкіри, відновлюють роговий шар і забезпечують міжклітинне цементування.

Вітамін Е вважається по праву вітаміном жіночої краси. Його дія на шкіру багатогранна: вітамін Е надає живильну, зволожуючу, антиоксидантну та захисну дії.

* Омега кислоти – це ненасичені жирні кислоти, які беруть безпосередню активну участь у багатьох обмінних процесах. Ще в 1982 році вчені Швеції та Великобританії були удостоєні Нобелівської премії за з'ясування механізму впливу Омега кислот на зміцнення клітинних мембран, активізацію ферментів і посилення імунного захисту.
підходить для
чутливої шкіри
миттєво заспокоює і
пом’якшує суху шкіру
протестовано
дерматологами
і алергологами


Переглядів: 398 | Додав: Наталия | Теги: Перший в Anew ультраживильний крем | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar