Блог

Головна » 2015 » Лютий » 18 » Підкорись своєму інстинкту
18:35
Підкорись своєму інстинкту

Підкорись своєму інстинкту

 

Inst Img2
Inst Img1
представляет новый аромат
AVON Instinct
 
Меган Фокс: цікаві факти

Знаменита голлівудська актриса Меган Фокс народилася в Мемфісі, в американському штаті Теннессі. У п'ять років Меган почала займатися танцями і продовжила навчання, коли родина переїхала у Флориду. У п'ятнадцять років вона переїхала в Лос-Анджелес і почала працювати на телебаченні і зніматися у фільмах.

Світова популярність до акторки приходить в 2007 разом з головною жіночою роллю у фантастичному бойовику «Трансформери» (спродюсованому Стівеном Спілбергом і поставленому Майклом Беєм), де Меган виконала роль Мікаели Бейнс. У 2009 знову грає роль Мікаели Бейнс у фільмі «Трансформери: Помста занепалих».

Також у 2009 році Меган зіграла першу для себе головну роль у містичному фільмі «Тіло Дженніфер», виконавши роль кровожерливої ​​Дженніфер Чек. Сьогодні вона успішно продовжує зніматися у фільмах. Нещодавно вона знялася в головній ролі в комедії Джадда Апатоу «Любов по-дорослому».

 

Однією з останніх робіт є зйомка у фільмі з Міккі Рурком і Біллом Мюррей «Ігри пристрасті». У цьому фільмі акторка Меган Фокс уособлює собою все, що повинно бути у кінозірки - вона розкута, смішна, суперечлива і дуже сексуальна. Зараз Меган знімається в новому фільмі «Аспен», що створений на знаменитих Американських коміксах про жінку-біолога.

 

 

Inst Img3

парфумер аромату
AVON Instinct

Родріго Флорес-Ру народився у Мексиці, де почав вивчати біологію в Національному університеті. Родріго пройшов навчання в єдиній у світі незалежній парфумерній школі ІСІПКА у Версалі, Франція. Родріго закінчив школу з відзнакою і пройшов стажування у легендарного парфумера Жан-Клод Еллена Жівудан у Парижі. Родріго працює у світі парфумерії вже більше 23 років. Він і став творцем цього чудового аромату.

 

Як розповідає сам Родріго: «Цей приголомшливий аромат - плід співпраці Avon і парфумерного будинку Жівудан. Жівудан - світовий лідер у сфері створення ароматизаторів. Ви стикаєтеся з творіннями Жівудан щонайменше 10 разів на день - від вашого улюбленого аромату до тонких пахощів крему для тіла. Створюючи свої аромати, Avon працює з кращими фахівцями у світі. Партнерству Жівудан з Avon вже більше 60 років, і в його рамках були створені справді незабутні аромати - Incandessence, Far Away, Little Black Dress і Little White Dress - який створив особисто я.

Також природа надихнула мене на створення таких всесвітньо відомих ароматів, як: Clinique Happy, Tom Ford, Elizabeth Arden Green Tea і аромати для Calvin Klein. Наш аромат - це гімн чуттєвого зв'язку чоловіка і жінки. Упевнений, Avon Instinct - один з найсексуальніших ароматів, з яким ви мали справу.

 

Ми створили екзотичний квітковий букет, у серці якого панує екзотична Камелія. Також, в ароматі є ноти піона і водяної лілії. Верхні ноти - іскристий мандарин, апетитні тропічні фрукти і свіжа зелень. Завершується аромат чуттєвим мускусом, білою деревиною і густим сандалом. Квіткова свіжість аромату ідеально гармонує з жіночною сексуальністю».

 

І так, запам'ятайте три ключові ноти аромату: іскриста зелень, екзотична камелія і таємничий сандал.

 

Inst Img4

 

Категорія: Продукція Avon | Переглядів: 413 | Додав: Наталия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar