Блог

Головна » 2015 » Лютий » 25 » Planet Spa
09:54
Planet Spa

Всі товари з'являються на сторінках каталогу Avon - це, як правило, товари неперевершеної якості, які стоять на одному рівні зі світовими брендами. До таких товарів відноситься і серія масок Planet Spa. Кожна з масок призначена для свого типу шкіри і володіє різними властивостями, але в підсумку кожна з них дає один і той же ефект - свіжа, підтягнута шкіра, що володіє природним кольором і молодістю.

Маска Planet Spa з мінералами Мертвого моря, мабуть, найвідоміша в цій серії. Це кремообразная маска, в якій міститься цінна, наповнена поживними елементами глина мертвого моря. Ця маска призначена видаляти будь-які забруднення, очищати пори на обличчі, а також видаляти скупчилися мертві клітини. Як правило, після використання шкіра набуває гладкість і стає м'якою. Також активно стимулюються важливі процеси оздоровлення та відновлення шкіри, які сповільнюються в повсякденних умовах.

Ще одна маска Planet Spa виготовляється на основі олії середземноморської маслини. Дана маска Planet Spa призначена наповнити шкіру вологою, подарувати м'якість і гладкість, а також заспокоїти і освіжити шкіру в цілому. Маска особливо рекомендована людям з сухою шкірою, оскільки основний компонент, у вигляді оливкової олії, прекрасно оберігає шкіру від втрати вологи і стимулює обмін речовин. Екстракт з листя оливкового дерева особливо буде корисний для людей з пошкодженою і роздратованою шкірою. Після застосування ви відчуєте небувалу почуття комфорту. Плюс до всього тонізує і омолоджує шкіру.

 Ще одним відомим продуктом із серії масок Planet Spa є маска з рисом і саке. Ця маска чудово підійде для тих, хто вважає, що шкіра втратила колишню молодість і еластичність. Видаляючи різні забруднення, маска без шкоди звужує пори і відновлює втрачений тургор шкіри. Перевагою маски є функція активізації боротьби з вільними радикалами. Маска Planet Spa з рисом і саке в своїй основі має ксантовую мазь, екстракт листя камелії, продукт ферментного розщеплення рису, масло з рисових висівок, а також ароматизатор. Наносити на шкіру обличчя рекомендується тонким шаром.

Маска Planet Spa носить назву квіти Таїланду, покликана в першу чергу, максимально дбайливо зберегти красу і молодість шкіри. В основі маски лежить квітка лотоса, який і несе в собі левову частку поживних речовин. Квітці лотоса на допомогу приходить цілюща олія кокоса, яке чудово зволожує і заспокоює роздратовану шкіру.

Ще однією знахідкою в серії є маска Planet Spa Марокканська троянда. Основна функція маски - це заспокоєння подразненої шкіри. Також в маску закладені компоненти, які м'яко і ефективно очищають шкіру, освіжають колір обличчя загалом, а також стежать за тим, щоб шкіра не стала занадто пересушеної і стягнутої. Серед інгредієнтів маски є Каолін - багата мікроелементами глина з Китаю, Марокканська глина, покликана очистити шкіру, а також звичайно масло столістной троянди. Крім того, до складу входить соняшникової масло, яке прекрасно розм'якшує грубу шкіру.

Переглядів: 410 | Додав: Наталия | Теги: Planet Spa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar