Блог

Головна » 2015 » Лютий » 24 » Полуниця з вершками у вашій ванні
21:04
Полуниця з вершками у вашій ванні

Подаруйте собі трохи ароматного насолоди посеред важкої тижня - влаштуйте солодкий бенкет без калорій за допомогою ніжної піни для ванн «Полуниця і вершки» від компанії Ейвон!

Весна - саме час побалувати себе ароматним насолодою і засобами, які подарують вам сеанс дивного релаксу. Хочеться побалувати себе, зробити дивовижний подарунок після складної робочого тижня або просто без приводу? Тоді підготуйте даний частування для своєї шкіри і настрою - прийміть ванну з піною «Полуниця і вершки» з каталогу Ейвон 2015!

    
Аромат родом з дитинства асоціюється з улюбленими ласощами - свіжими і солодкими ягодами полуниці, покритими вершками або сметаною. Достатньо половини ковпачки засобу - і ваша ванна відразу наповниться приголомшливою шапкою піни, а сама кімната - пахощами улюбленої річної ягоди з додаванням ніжних, сладеньких вершків. Пом'якшувальні компоненти в складі піни обласкані вашу шкіру і зроблять її доглянутою.

М'яка шкіра вашого тіла, а ще ваше розслаблене і піднесений настрій - результат використання піни «Полуниця і вершки». Придбання обійдеться вам всього в 25 гривнів, а користь від нього - просто неоціненна, адже ця піна подарує вам насолоду!

Категорія: Продукція Avon | Переглядів: 448 | Додав: Наталия | Теги: Полуниця з вершками у вашій ванні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar