Блог

Головна » 2015 » Лютий » 17 » Про компанію Ейвон
21:36
Про компанію Ейвон
Компанія AVON- це компанія, яка не тільки виробляє якісну не дорогу косметику, парфумерію і аксесуари, але і приносить красу в цей світ. П'ять основних напрямків роботи Ейвон, а саме: догляд за шкірою обличчя, декоративна косметика, парфумерія, догляд за тілом, догляд за волоссям задовольняють практично всі потреби жінок не тільки в Україні, як і в усьому світі. Ейвон в Україні не тільки дає жінкам фінансову спроможність, а й пропонує участь у благодійних програмах, таких як Ейвон проти раку молочної залози, Ейвон проти насильства в родині. Все це дає жінці відчути себе не тільки успішною жінкою в плані бізнесу, але еше надати неоціненну допомогу в таких загальнолюдських проблемах як рак і насильство.

В Україні Ейвон прийшов в далекому 1997 році і з тих пір залишається компанією номер один для українських жінок.

Ейвон пропонує кращі можливості для побудови власного бізнесу.

Зареєстрований представник компанії Ейвон отримує багато переваг, які не може забезпечити жодна мережева компанія.

Високотехнологічна якісна продукція відзначена багатьма нагородами, має 100% гарантію якості.

Новий представник Ейвон отримує не тільки знижку в розмірі 30%, але і гарантовано подарунок (парфум).

 Все нові представники Ейвон беручи участь в програмі для новачків гарантовано отримують подарунки та знижки від компанії Ейвон, ще можуть непогано заробити і все це втечении п'яти каталогів співпраці з компанією Ейвон.

 
Всі представники Ейвон, не тільки нові, мають право отримати знижку до 30%, замовивши продукції на певну суму. Знижка може досягати і 80% на певну продукцію з розпродажних каталогів, а також якщо представник Ейвон має привілеї президентського клубу.
 
 
 
 Доставляється продукція Ейвон в будь-яке відділення Укрпошти. Представник Ейвон забирає товар згідно свого регулярного графіка. В певних містах таких як Дніпропетровськ, Харків, Донецьк, Київ, Одеса, Львів, Сімферополь здійснюється послуга експрес-доставки, завдяки якій продукцію можна отримати без прив'язки до свого регулярним графіком.

Весь товар, який вказаний в каталозі Ейвон має сертифікат якості. Завдяки цьому протягом 31 календарного дня будь-який продукт, який не підійшов з якихось причин, можна оформити повернення. При поверненні збереження упаковки обов'язково

Представник компанії Ейвон - це громадянин України віком від 16 до 80 років незалежно від статі, расової, релігійних та інших відмінностей.

Щоб стати представником Ейвон і купувати якісну продукцію з великими знижками необхідно тільки заповнити просту анкету реєстрації на сайті. У перебігу цього дня з Вами зв'яжеться координатор компанії Ейвон, який розповість Вам більш детальну інформацію

Представник компанії Ейвон приймає участь не тільки в разових програмах від компанії Ейвон, але і в головній річній програмі - президентський клуб. Переможці президентського клубу отримують додаткові привілеї в порівнянні з іншими представниками, а також мають право на вибір шикарних подарунків залежно від закритого рівня. В число таких подарунків входять дорогоцінні прикраси, путешестввія, побутова техніка, грошові призи і звичайно головний подарунок-автомобіль від компанії Ейвон.
 
 Ті представники Ейвон, які хочуть отримувати додатковий, а надалі і основний дохід, а не тільки отримувати знижки та подарунки від компанії, передбачена лідерська модель від Ейвон. Таких людей компанія Ейвон називає координаторами, в їх функції входить набір і розвиток нових представників, чим більше буде набір і представники Ейвон розмістять своє замовлення, від цього збільшується винагороду від компанії за надану послугу.

Якщо Ви зацікавилися користуватися якісною продукцією від Ейвон або побудувати свою кар'єрну драбину разом з Ейвон, то потрібно просто написати свої дані в поле для реєстрації і почекати дзвінка від координатора Ейвон.

Переглядів: 627 | Додав: Наталия | Теги: Про компанію Ейвон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar