Блог

Головна » 2015 » Лютий » 18 » Робота в Avon
10:55
Робота в Avon

Твій дохід дорівнюватиме Твоїм амбіціям, тому що це Твій бізнес - Ти можеш отримувати від нього стільки, скільки Ти вкладаєш.
    Як Представник - Ти будеш користуватися високоякісною косметикою і презентувати Каталог своїм знайомим, отримуючи знижку до 26% від цін каталогу.
    Як Координатор - Ти будеш створювати свою команду, вибудовуючи власний бізнес в партнерстві з Avon, отримуючи середньорічний дохід від 57500грн.
    Як Лідер - Ти будеш ділитися своїм досвідом, підтримуючи свою команду і вести за собою успішних її членів, надихаючи їх на нові досягнення. Твій середньорічний дохід Лідера буде від 313 000грн.
Повір у своє майбутнє - будуй свій бізнес разом з Avon! З нами Ти сама собі бос, Твій графік і Твій дохід залежить тільки від Тебе!

 Обслуговуючи Клієнтів, Ти витрачаєш 2 години вільного часу і додатково маєш 100 - 300 гривень. Твоя знижка залежить від суми Твого замовлення по Каталогу і частоти розміщення замовлень: якщо Ти будеш здавати замовлення кожну кампанію, то знижка збільшиться до 30%!
  Важливо пам'ятати, що знижка на СОВО продукцію - 10%; що замовляючи продукцію менш ніж на 300грн, оплата за обробку замовлення-15грн.
    Але якщо Ти готова витрачати 3-4 години, готова вчитися новій професії, реєструвати ПП і любиш спілкуватися з людьми - сміливо починай свій розвиток по Лідерської програмі! Ти як і раніше маєш дохід від особистих продажів, а розповідаючи іншим про можливості Avon, Ти створюєш свою першу генерацію і отримуєш до 5% від продажів генерації. Якщо Твоя група буде рости кожну кампанію хоча б на 2 людини, Ти отримаєш 2% або 55грн. додатково.

Накопичивши успішний досвід Координатора Ти передаєш його своїм високо потенціальним Представникам, реєструєш і навчаєш бізнесу нових Координаторів. Твої Координатори реєструють своїх Координаторів і це Твоя друга генерація. Розвиваючи свій бізнес в ширину і глибину, Ти збільшуєш свої доходи на кожному статусі в 2,5 - 3 рази.
Подивися, це істотні гроші! Тільки 2% бонусу за приріст Активних Представників в групі на статус СК 588грн, а на статус ЛП - 1133грн.

На статусах Лідера і Старшого Лідера Ти маєш серйозний бізнес і забезпечуєш себе і свою сім'ю не тільки найнеобхіднішим, а й реалізуєш свої мрії і бажання своїх рідних.
Бо Твої доходи на статусі Лідера перевищують
10 000грн кожні три тижні і тільки бонус за приріст Активних Представників становить близько 1200гривен!
А на статусі Старшого Лідера за три тижні Ти будеш заробляти більше 17 000 гривень і бонус за приріст активних - 1452грн!
Лідерська програма від Avon - це можливість отримати нову, високо оплачувану, цікаву роботу, якій треба вчитися, виконувати завдання, освоювати нові якості та навички.
Це серйозний бізнес, який потребує інвестицій ...

Компанія Avon не тільки навчає Тебе як створити великий бізнес, вона ще й підтримує Тебе своїми ресурсами. Для фінансової підтримки Координаторів на старті, діє програма «Швидкий Старт»: це 6-ти рівнева програма інвестицій в Твій бізнес,
де за 12 кампаній співробітництва Ти отримуєш 6500грн за виконання особистих умов і додатково бонуси від 3000грн за кожного свого успішного Координатора.
Беручи участь у програмі «Швидкий Старт», Ти гарантовано досягаєш лідерські статуси і Компанія визнає Тебе за досягнення статусів в програмі «Лідер Бонус». Йдучи за програмою «Лідер Бонус», Ти збільшуєш свій дохід ще на 27500грн!
А ще Avon вміє визнавати своїх Кращих Представників і Координаторів. Саме для них створені програми визнання та винагороди «Президентський Клуб Можливостей» та «Зоряний Клуб Можливостей».

  Обирай переваги «Президентського Клубу», досягай бажаного рівня і отримуй свій Подарунок!
Обирай свій рівень в «Зоряному Клубі Можливостей» та отримай грошову винагороду і визнання, незабутні подорожі і золоті прикраси з діамантами, і кожні чотири роки - автомобіль!
Керуй своїм життям, реалізуй свої бажання і будь Кращою разом з Найкращими!

ВИБЕРИ СВІЙ РІВЕНЬ КЛУБУ
І ОТРИМАЙ:

  •      грошова винагорода
  •      Визнання і привілеї Клубного Координатора
  •      Участь у поїздках від Компанії
  •      власний Автомобіль

 Зареєструватися в Єйвоні

Переглядів: 445 | Додав: Наталия | Теги: Робота в Avon | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar