Блог

Головна » 2015 » Лютий » 23 » Романтичний образ до Дня святого Валентина
23:43
Романтичний образ до Дня святого Валентина

Романтичний образ до Дня святого Валентина

Експерт Avon з макіяжу Павло Куликов рекомендує романтичний образ для найромантичнішого дня в році - Дня святого Валентина. Дотримуйтесь рекомендацій статті, і ваш коханий буде милуватися вами весь вечір.
pomadi
За статистикою в День святого Валентина чоловіки частіше зважуються на найважливіший вчинок у житті - стати на одне коліно і протягнути красива обручка в надії, що ви захочете прожити з ним все життя: ділити радощі й прикрощі, мати спільний дім, побут ... Ваше завдання - створити ідеально романтичний образ, щоб він не сумнівався у своєму виборі. Жінки, які вже вступили в сімейне життя, теж повинні виглядати на всі сто, щоб Валентин не забував, чому вибрав саме вас.

День всіх закоханих - час, коли все навколо кричить про любов, коли жінка і чоловік говорять про свої почуття, і коли кожен нагадує своєму обранцеві, як він дорожить ним, так давайте проведемо цей день незабутньо!
Основа макияжа
Повертаюся до ідеального макіяжу на 14 лютого. Для будь-якого випадку найголовніше - рівний тон обличчя. Про це я говорю в кожній статті і зараз вам нагадую. У першу чергу потрібно на все обличчя нанести основу під макіяж. Вона зволожить шкіру і вирівняє її колір, візуально прибере пори і дрібні зморшки. Якщо немає яскраво виражених дефектів (почервоніння, судини або прищі), то для вирівнювання тону достатньо скористатися пудрою. Якщо є - тональним кремом. Щоб правильно підібрати відтінок, потрібно невелику кількість крему нанести на нижню частину вилиці і порівняти ділянку з кольором шиї. Таким чином ви досягнете ідеального тону особи. Для рівномірного нанесення використовуйте пензлик для макіяжу або кінчики пальців. Якщо ви переборщили і з'явився небажаний ефект «маски», скористайтеся фіксуючим спреєм. Він прибере «маску» і зафіксує макіяж.
Очі, як основний акцент романтичного образу, підкреслюємо і виділяємо, але без будь-яких чітких ліній. Макіяж очей повинен бути м'яким і прозорим. Намагайтеся використовувати пастельну гамму тіней: «Ягідний рай», «Справжня краса» і «Сама ніжність». Туш для вій жаліти не треба. Незважаючи на природність всього образу, ваш погляд повинен бути яскравим і виразним. Не забудьте гарненько профарбувати нижні вії - вони додадуть погляду ніжний і невинний образ.
Макияж глаз
Губи, немов пелюстки квітів, повинні бути ніжно-рожевого або ягідного відтінку. Найкраще рішення - помада та блиск або, для тих, хто любить зовсім легкі і прозорі текстури, наша новинка, помада «Невагомість» на легкій гелевою основі, з високим вмістом пігменту. Вона моментально зволожить губи і додасть необхідний колірний акцент. Жінкам постарше рекомендую використовувати контурний олівець того ж тону, що і помада. Майте на увазі, що найгіршим варіантом для такого способу буде щільна темна або бежева помада.
Помада Невесомость
Нежно-розовые румяна
Фінальний штрих - ніжно-рожеві рум'яна, які необхідно нанести на яблучка щік, і вуаля - образ готовий!

Надихайте на вчинки своїх героїв. Бажаю вам приємного романтичного вечора!
 
 
Переглядів: 407 | Додав: Наталия | Теги: Романтичний образ до Дня святого Ва | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar