Блог

Головна » 2015 » Лютий » 23 » Секрети миттєвого відновлення волосся
23:49
Секрети миттєвого відновлення волосся

Секрети миттєвого відновлення волосся

Стиліст Євген Жук ділиться порадами по догляду за волоссям: як правильно відновити волосся після літа за допомогою нової лінії «Миттєве відновлення 7».

Восени волосся як правило потребують відновлення, адже влітку на них негативно впливають сонце, солона вода, спека і вологість. Сонячні промені УФ-А і УФ-В здатні зашкодити не тільки волосяну кутикулу, а й внутрішню структуру волосся, зробивши волосся сухими, тьмяним і ламким, а також січеться на кінцях.

Для запобігання цього використовуйте продукти, що містять диметикон. Ця речовина обволікає волосся, створюючи захисну оболонку, що запобігає електризацію волосся, а також робить їх слухняними. Шампуні і кондиціонери дають волоссю деякий захист, але після змивання на волоссі залишається недостатня кількість речовин для запобігання згубного впливу УФ-променів. Саме тому важливо також користуватися сироватками, які розподіляються по всій довжині волосся, забезпечуючи тим самим необхідний захист.

 

Якщо волосся вже мають видимі ознаки пошкодження необхідно регулярно користуватися засобами, що містять кератин і пантенол. Самі волосся на 97% складаються з кератину, тому він оптимальний для відновлення пошкодженої структури волосся: молекули кератину заповнюють порожнини, що утворилися під дією негативних факторів навколишнього середовища, повертаючи волоссю силу і еластичність.

Засоби серії «Миттєве Відновлення 7» містять всі найважливіші інгредієнти: кератин, пантенол і диметикон, що дозволяє їм як відновлювати вже пошкоджене волосся, так і захищати їх від подальшого пошкодження. Для досягнення бажаного результату важливо використовувати комплексну систему: шампунь, ополіскувач, маску і незмивну сироватку ..

Перевага
кожного засобу в його функціональності:

 

  •      шампунь дбайливо очищає
  •      ополіскувач видаляє залишки шампуню, нейтралізує жорсткі опади водопровідної води і попереджає накопичення статичної електрики на волоссі
  •      маска, яку потрібно використовувати раз на тиждень замість ополіскувача, інтенсивно живить і відновлює не тільки волосся, але і шкіру голови
  •      сироватка обволікає волосся по всій довжині, забезпечуючи надійний захист
Переглядів: 518 | Додав: Наталия | Теги: Секрети миттєвого відновлення волос | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar