Блог

Головна » 2015 » Лютий » 18 » Щастя бути успішною разом з Avon
10:54
Щастя бути успішною разом з Avon

Рано чи пізно багато жінок приходять до висновку: бути повністю щасливою можна, лише будучи реалізованої у всіх сферах: маючи гарну міцну сім'ю, фінансову незалежність і достатньо часу для саморозвитку та відпочинку. Жінка, яка вибрала шлях у житті, пов'язаний з побудовою кар'єри, легко зможе цього досягти, працюючи на себе. Але будувати власний бізнес - для багатьох завдання нелегке, адже комусь не вистачає для цього початкових вкладень, комусь - досвіду і знань.
При відкритті бізнесу в партнерстві з AVON ризики, пов'язані з початковими вкладеннями, приймає на себе компанія.
• AVON надає величезну кількість можливостей особистісного та професійного розвитку, проводячи навчальні тренінги та впроваджуючи безліч мотиваційних програм. Крім цього, компанія всіляко допомагає розвитку бізнесу своїх партнерів, забезпечуючи маркетингову підтримку продажів.
Особливістю бізнесу з AVON є вільний графік, який можна планувати самостійно, виділяючи достатньо часу для турботи про сім'ю і дитину.
• Бізнес в партнерстві з AVON дозволяє жінці розкрити свій внутрішній потенціал і реалізувати себе.
Всі переваги співпраці з AVON вже зуміли оцінити і тисячі українок. І кожна з них може підписатися під словами глави корпорації AVON - Андреа Джанг: «Ми не просто продаємо губну помаду - ми змінюємо життя жінок на краще». Наведемо три найяскравіших прикладу, як побудувати власний успішний бізнес і реалізувати себе професійно, залишаючись при цьому дбайливою дружиною, мамою і просто красивою жінкою.

Переглядів: 389 | Додав: Наталия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar