Блог

Головна » 2015 » Лютий » 17 » Соціальна Відповідальність
10:29
Соціальна Відповідальність

Avon послідовно і з високою відповідальністю працює над тим, щоб змінювати життя жінок у всьому світі на краще і привертати увагу до важливих проблем. Avon і Фонд Avon для Жінок - найбільший у світі корпоративний благодійний фонд - разом зібрали і передали більше 800 млн. доларів на програми з боротьби проти раку грудей і з домашнім насильством, програми невідкладної допомоги.

 
Міжнародна Благодійна програма компанії Avon «Разом проти раку грудей» була заснована в Англії в 1992 році. На сьогоднішній день в ній беруть участь більше 55 країн світу, в тому числі Росія, Україна і Казахстан. Основною метою Благодійної програми Avon «Разом проти раку грудей» є зниження смертності жінок від раку молочних залоз. Для досягнення цієї мети в рамках Програми вирішуються дві основні задачі - інформування населення про необхідність проходження регулярних обстежень грудей і стимулювання впровадження програм скринінгу.
 
Cоциальная програма Avon «Cкажем немає домашньому насильству» була запущена в 2004 році. На даний момент вона існує в 50 країнах світу. У загальній складності до кінця 2012 року компанією Avon глобально було направлено більше $ 50 млн на підтримку інформаційних кампаній, освітніх програм і адресної допомоги жертвам домашнього насильства. Росія і Україна також приєдналися до Програми - уже кілька років тут працюють національні безкоштовні гарячі лінії для жінок, які зіткнулися з насильством в сім'ї і їх близьких.
Переглядів: 607 | Додав: Наталия | Теги: Соціальна Відповідальність | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar