Блог

Головна » 2015 » Лютий » 25 » Стань парфумерним експертом - міфи і реальність про парфумерію
09:56
Стань парфумерним експертом - міфи і реальність про парфумерію

Якісні аромати містять тільки натуральні інгредієнти
Це досить поширена помилка. Загальноприйняті твердження про те, що «натуральні інгредієнти завжди краще» і що «сучасні парфуми містять лише синтетичні речовини», однаково помилкові. Насправді до складу високоякісних ароматів входять і натуральні, і синтетичні інгредієнти. Натуральні речовини вдихають в аромат життя і забезпечують високу якість, а синтетичні інгредієнти додають аромату стійкість і цілісність.
 
 

Блондинки і брюнетки повинні користуватися різними духами
Традиційно вважається, що теплі важкі аромати більше підходять брюнеткам, а легкі і летять призначаються блондинкам. Однак цей стереотип не має під собою підстав. Яким ароматом користуватися, залежить виключно від Вашого настрою, бажань, уподобань і просто конкретного випадку. При виборі духів Ви не повинні керуватися кольором волосся.
 

Не можна змішувати різні аромати
Можна, і навіть потрібно! Однак треба керуватися одним простим правилом - змішувати тільки схожі аромати з одного або східних сімейств. Так можна отримати досконале яскраве і нове звучання знайомих Вам ароматів. Якщо Ви не схильні до подібних експериментів, то для різноманітності можна використовувати різні аромати для денного і вечірнього часу.
 

Чоловічі аромати для жінок - табу
Це не так! Останнім часом навіть стало модним користуватися чоловічими ароматами, поява численних ароматів «унісекс» тому свідчення. Зрештою, чоловічі аромати створюються для того, щоб подобатися ... жінкам.
 

Джерело: газета для представників Hello Tomorrow 08/2009.

Переглядів: 382 | Додав: Наталия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar