Блог

Головна » 2015 » Лютий » 23 » Стань представником Ейвон
22:54
Стань представником Ейвон

Стань представником Ейвон і отримай свободу

Сучасні люди пов'язані міцною мережею всіляких зобов'язань: зустрічей, на які потрібно встигнути, справ, які потрібно зробити ... Безперервність рутини починає пригнічувати і хочеться зробити хоч щось, щоб вирватися на свободу. Але при цьому страшно втратити стабільний дохід, соціальне становище і так далі. Чи є вихід? Спробуй Avon: реєстрація ні до чого тебе не зобов'язує, а ось відкрити нові горизонти цілком може!
Щоб стати консультантом Ейвон, потрібно небагато: ентузіазм, бажання навчатися і досягати нових вершин. Тобі будуть надані готові можливості, схеми роботи, підтримка досвідчених товаришів. Але думати і працювати, звичайно, доведеться - у відповідь на старання неодмінно відкриються безкраї перспективи!

Свобода фінансів: зареєструватися в Avon - лише перший крок!
Починаючи роботу консультанта, немає ніякої жорсткої необхідності кидати своє нинішнє постійне заняття. Ризик виключений: розвивайся поступово, паралельно з основною роботою! З часом ситуація проясниться і ти зрозумієш, чи можеш (і чи хочеш) пускатися повністю у вільне плавання. Чи буде робота в Ейвон твоєї запаморочливої ​​кар'єрою або просто зручним і приємним додатковим заробітком - вибір за тобою.
Знову ж таки, не потрібно вкладати ні копійки своїх вільних фінансів: система влаштована так, що ти можеш спокійно сформувати замовлення, отримати його, роздати товари подругам-клієнткам і отримати оплату від них. І лише після цього оплачувати замовлення, залишивши собі заслужену винагороду. Зручно, правда?

Свобода переміщень: консультанти Avon працюють, коли зручно
Мрієш забути про пробки і штовханині у громадському транспорті? Стань консультантом Ейвон і пропонуй висококласні товари для здоров'я та краси на посиденьках з подругами, в соцмережах, по скайпу і телефону ... При бажанні можна зробити цю роботу практично повністю віддаленої, а якщо ти любиш живе спілкування з людьми - це тільки плюс! У будь-якому випадку вибирати місце і час можна, виходячи зі своїх бажань, не дотримуючись жодних нав'язаних графіків.

Свобода спілкування: реєстрація в Ейвон дарує нових друзів!
Прийнято думати, ніби в консультанти варто йти лише дівчатам активним, мегаобщітельним, з величезною кількістю подружок і наслідувачок. Воно, звичайно, готова «база потенційних клієнток» не зашкодить.
Але якщо ти раптом наявністю такої похвалитися не можеш, а стати популярною і багато тусити хочеш - стань консультантом Avon, все працює і у зворотному порядку! Адже тепер ти не просто станеш «нав'язуватися» з дружбою, а просто будеш пропонувати хорошу і недорогу косметику і уходовие кошти. По роботі воно психологічно простіше. А на тлі спілкування над каталогом неодмінно зав'яжуться і численні приятельські стосунки - безвідносно кількості покупок! Це воістину ідеальне поєднання приємного з корисним.

Свобода краси - пам'ятай і про себе!
Не останній привід зареєструватися в Avon - можливість подбати і про власну красу.

Переглядів: 355 | Додав: Наталия | Теги: Стань представником Ейвон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar