Блог

Головна » 2015 » Лютий » 18 » Створи неперевершений образ у Студії Віртуального Макіяжу Avon!
20:30
Створи неперевершений образ у Студії Віртуального Макіяжу Avon!

Створи неперевершений образ у Студії Віртуального Макіяжу Avon!

Чи виникали в тебе коли-небудь проблеми з підбором відтінків декоративної косметики? Якщо так, то ця стаття буде надзвичайно корисною, адже ми знайшли найкращий спосіб полегшити твоє життя. Відтепер достатньо завітати до Студії Віртуального Макіяжу Avon та завантажити своє фото. Після цього ти зможеш спробувати всі відтінки помад, тональних засобів, косметичних олівців, блисків для губ тощо. Ми приготували для тебе справжній сюрприз! У Студії Віртуального Макіяжу Avon ти зможеш повністю оновити свій образ та дізнатися, яка зачіска та колір волосся пасуватимуть тобі найбільше. Крім того, ти зможеш спробувати всі відтінки лаків для нігтів та вирішити, в якому образі бути сьогодні!
1 Крок 1: З чого розпочати?
Для того, щоб розпочати, завантаж своє фото або обери запропоновану модель. Обираючи модель, звертай увагу на колір волосся, очей, тон шкіри та овал обличчя, аби макіяж, який ти створиш, максимально пасував і тобі. Якщо ти вирішила завантажити своє фото, то обери фото зі свого власного архіву або скористайся функцією «Зробити фото» за допомогою веб-камери. До того ж, ти можеш завантажити будь-яке зображення зі своїх альбомів на Facebook, ввівши для цього дані свого облікового запису у Facebook. Завантаживши своє особисте фото, скористайся функцією налаштування зображення, натиснувши на кнопку «Змінити», що розташована під фотографією. Так ти зможеш точно окреслити місця на обличчі, куди будуть наноситися косметичні засоби.
1 Крок 2: Створи незабутній макіяж
Тепер можна розпочати роботу над феєричним макіяжем! Спочатку нанеси тон на обличчя. Для цього спробуй різні відтінки тональних кремів та мусів, не забудь також підібрати стиль нанесення засобу, аби досягти бажаного ефекту. Позбутися дрібних недоліків шкіри допоможуть коректори. Завершити роботу над тоном обличчя можна за допомогою пудри та рум’ян. Декоративна косметика Avon дозволить зробити акцент на очах та губах. Використовуй підказки, які ми залишили для тебе поряд з кожним продуктом.
Спробуй всі відтінки стійкої крем-фарби для волосся «Салонний догляд». Ти також можеш «приміряти» різні зачіски та довжину волосся – спробуй різні іміджи, не відвідуючи салон краси!
Не забудь, що з новою Студією Віртуального Макіяжу Avon тепер ти можеш спробувати і всі відтінки лаків Avon. Обери свій тон шкіри та форму нігтів, знайди відтінок лаку, який тобі подобається найбільше, і результат перед Тобою!
Розглядаючи обкладинки каталогу Avon, ти часто бачиш моделей з яскравим макіяжем. Як повторити цей образ? Як дізнатися, які продукти використані для створення такого образу? У новій версії Студії Віртуального Макіяжу Avon ти зможеш «приміряти» найкращі образи з каталогів Avon та подивитися, які продукти можна замовити, аби мати можливість створити цей лук у домашніх умовах. Для цього використовуй розділ «Створити образ за 1 клік».
1 Крок 3: Оціни результат
Порівняй свій образ До і Після. За допомогою кнопок, розташованих біля фотографії, роздрукуй отриманий результат, відправ його на e-mail або поділися зі своїми друзям у соціальній мережі Facebook.
1 Крок 4: Замов продукти Avon, щоб створювати неперевершений образ щодня
Зверни увагу! Якщо ти завантажиш створений образ на свій комп’ютер або одразу роздрукуєш його, то ти одночасно можеш передивитися список усіх продуктів, які були застосовані.
Під час створення свого нового образу в Студії Віртуального Макіяжу Avon додавай продукти, які тобі сподобалися, до Списку своїх бажань або до Списку замовлених продуктів. Так ти зможеш сформувати своє замовлення та відправити його своєму Представнику.
Переглядів: 541 | Додав: Наталия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar