Блог

Головна » 2015 » Лютий » 18 » Туалетна вода Avon Інстинкт для Нього
11:59
Туалетна вода Avon Інстинкт для Нього

Туалетна вода Avon Інстинкт для Нього

Підкорись своєму інстинкту
Дэвид Апель, парфюмер аромата Avon Instinct для него
парфумер аромату
AVON Instinct для Нього
Девід Апель: цікаві факти

Девід Апель, віце-президент і головний парфумер компанії Symrise по праву вважається одним з найбільш висококласних професіоналів у своїй галузі..

 

Він створив безліч неймовірно успішних і популярних ароматів для таких відомих брендів, як Cerruti, Hugo Boss, Armani, Calvin Klein, Ralph Lauren, Estée Lauder, Elizabeth Arden, Coty, Avon та інші. Його роботи неодноразово удостоювалися престижних американських та європейських нагород. Ще в 1991 Девід був нагороджений Американським товариством парфумерів (American Society of Perfumers) як кращий молодий парфумер року (Young Perfumer Award).

 

Девід почав свою кар'єру в 1980 році в лабораторіях легендарного парфумерного будинку Givaudan. Там він закохався у кропіткий процес створення нових ароматів, що став його покликанням на все життя. Закінчивши навчання, він стає професійним парфумером. У 2001 році він стає Старшим парфумером парфумерного будинку Givaudan.

У 2007 Девід приєднався до команди Symrise. До цього часу він став міжнародною зіркою парфумерії, майстром красивих і розкішних ароматів. Всі радості свого життя, до яких крім парфумерії входять кулінарія, живопис та подорожі, Девід розділяє зі своєю дружиною Каролін Саввою та їх трьома дітьми. Сім'я мешкає на Манхеттені.

Девід об Avon:

«Вперше я познайомився з ароматами Avon ще в дитинстві, отже до них у мене завжди було особливе ставлення», , - говорить Девід, - «У моїй родині флакони колекційних парфумів були одним з найбажаніших та найбільш популярних подарунків. Пізніше, вже молодим парфумером, я досягнув успіху з Mesmerize, ароматом, створеним для Avon – це були найгостріші відчуття! Мені завжди подобалося працювати з Avon, і тому я хотів створити аромат, який передасть справжню суть мужності в ароматі для чоловіків. Саме цю рису я вирішив втілити в ароматі Avon Instinct для нього".

Avon Instinct для нього
Переглядів: 390 | Додав: Наталия | Теги: Туалетна вода Avon Інстинкт для Ньо | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar