Блог

Головна » 2015 » Лютий » 17 » Всі успішні люди роблять це!
10:47
Всі успішні люди роблять це!
Ритм, в якому живе більшість з нас, навряд чи можна назвати спокійним і розміреним. Брак часу, аврал і жорсткий цейтнот - випробування, справитися з якими під силу далеко не кожному. Постійне перебування в стані «не знаю, за що хапатися» не говорить про вашу особисту ефективність.
Емоційне напруження блокує продуктивність, призводить до швидкої втомлюваності, апатії. Щоб не стати жертвою стресу або синдрому хронічної втоми, радимо навчитися тайм-менеджменту (управління часом).
Всі успішні люди роблять це!
Всі успішні люди дуже продуктивні. Вони багато працюють і багато встигають, а це не одне й те саме. Під «продуктивністю», в першу чергу, мається на увазі результат, а не процес. Якщо ви маєте намір підвищити свою продуктивність, необхідно твердо вирішити зробити це.
Якщо ви врешті зважилися, то не відступайте і повторюйте те, що роблять всі успішні люди, поки це не стане вашою другою натурою. Основний секрет особистої ефективності полягає в правильному розподілі часу. Тайм-менеджмент допомагає уникнути долі заручника власного бізнесу або кар'єри. 
 
Завантажуйте фотозвіти та читайте статті про Бізнес-Форуми, що вже відбулися:
 
Львів
Харків
Київ
Бізнес-Форум, м. Львів
Бізнес-Форум, м. Харків
Бізнес-Форум, м. Київ
Дізнатися більше
Дізнатися більше
Дізнатися більше
Всі статті можна переглянути тут.
 
Переглядів: 450 | Додав: Наталия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar