Блог

Головна » 2015 » Лютий » 23 » З чого почати?
23:07
З чого почати?

З ЧОГО ПОЧАТИ?

Стати представником avon дуже просто !!!

Крок 1. Досить заповнити анкету нового представника

Крок 2. Найближчим часом з Вами зв'яжеться координатор і допоможе зареєструватися як ПРЕДСТАВНИКА AVON

РЕЄСТРАЦІЯ для Вас абсолютно БЕЗКОШТОВНО.

В Avon кожен може виконати мрії, адже ми дійсно розуміємо, що люблять жінки!

  •   легкий старт
  •   гнучкий графік
  •   новинки кожні 3 тижні

БІЗНЕС З AVON-ЦЕ БІЗНЕС БЕЗ ФІНАНСОВИХ ВКЛАДЕНЬ!

КЛЮЧІ УСПІХУ у продажу косметики по каталогу:

1. Пропонуйте продукцію активніше! Ви впевнені в якості продукції своєї компанії, Ви бажаєте добра своїм клієнтам. Ваша впевненість у собі передасться і клієнтові.

2. Не забувайте піклуватися про своїх клієнтів. Телефонуйте їм хоча б раз на місяць, цікавтеся станом їх косметички, нагадуйте їм купити нову туш, розповідайте про новинки та акції нового каталогу, запитаєте, чи задоволені вони продуктами, купленими у Вас раніше.

3. Завжди приємно отримувати подарунки. Будь-який, навіть самий недорогий знак уваги стимулює клієнта купити більше. Це може бути мило, подарунковий пакет або 5% -ва знижка. Нехай кожен клієнт відчує, що він - Ваш улюбленець, що Ви дорожите ім.

4. Милі пані, Ви - обличчя компанії. Перш ніж почути про достоїнства вашої косметики, клієнт оцінить Ваш зовнішній вигляд, Ваше вміння користуватися декоративною косметикою. У Вас завжди повинні бути доглянуті руки, волосся, завдано макіяж. Це - велика частина Вашого успіху і заробітку. Вам не обов'язково виглядати як на подіумі. У Франції давно відомо, що кращими продавцями не є моделі, а доглянуті жінки. Під час спілкування з клієнтами, дістаньте косметичку ВАШОЇ компанії, продемонструйте вашу улюблену косметику, розкажіть, які засоби макіяжу нанесені на Вас зараз.

5. Не питайте клієнта «На яку суму Ви розраховуєте зробити покупку?» Це не коректне питання, він обмежить Ваші продажі. Не вважайте гроші в чужій гаманці, не принижуйте клієнта, Ви все одно, що не вгадаєте, на яку суму він зробить замовлення. Це залежить тільки від вашого професіоналізму. Головне - підберіть клієнту те, що йому дійсно потрібно.

6. Як правило, каталоги пропонують безліч різноманітних акцій. Необхідно добре орієнтуватися в поточному каталозі і знати всі акції, що проводяться компанією. Захопіть клієнта, запропонуйте взяти участь в акції, поясніть її умови і вигоду для клієнта.

7. Пропонуйте весь асортимент! Ваші клієнти мають право користуватися всією продукцією. Чи не заганяйте їх у певні серії на свій розсуд. На жаль, іноді можна почути наступне в адресу клієнта: «Тобі за статусом підходить декоративна косметика X, а серія Y тільки для молоді». Це неправильно! Милі дами, таким чином Ваші клієнти позбавляються можливості користуватися прекрасної косметикою, а Ви обмежуєте свої продажі.

8. Якщо Ваш клієнт чоловік, не змушуйте його гортати весь каталог, відкрийте каталог на сторінці з асортиментом для чоловіків. Поясніть, чому той чи інший продукт Ви рекомендуєте саме йому. Не забудьте запропонувати подарунки для його дружини, мами або коханої дівчини.

9. Щиро цікавтеся якомога більше своїми клієнтами, їх чоловіками і дружинами, батьками, дітьми і навіть кішками та собаками. Знайдіть те, чим вони дорожать, станьте для них частиною їхнього життя. Чим більше Ви будете знати про своїх клієнтів, тим більше продасте косметики.

10. Якщо Ви будете робити так, то у Вас завжди будуть гроші, приємне спілкування з людьми, подяку клієнтів, багато з яких стануть Вашими друзями, а хтось із них, можливо, і супутником життя. Ваші клієнти почнуть рекомендувати Вас своїм друзям. І вже не Ви будете шукати нових клієнтів, а вони будуть шукати Вас.

Переглядів: 383 | Додав: Наталия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar