Блог

Головна » 2015 » Лютий » 18 » Запрошуй - Інформуй - Надихай
10:49
Запрошуй - Інформуй - Надихай

Стань послом молодості Anew!

 Сучасні жінки знають про догляд за шкірою обличчя і усвідомлюють, що найкращі помічники в цій справі - кошти з використанням новітніх технологій. Також відомо, що найкращого ефекту можна досягти тільки використовуючи засоби, які ідеально підходять саме твоїй шкірі і відповідає всім його потребам. І це - кошти Anew. Хочеш дізнатися, як правильно їх рекомендувати?

Запрошуй - Інформуй - Надихай

Запрошуй:

Запроси своїх клієнтів до ексклюзивного клубу прихильників Anew і організуй зустріч. Обов'язково запропонуй зразки засобів і можливість переконається в їх ефективності. Розкажи про засоби з власного досвіду - це істотно допоможе підвищити рівень довіри до продукту. Такі зустрічі дуже корисні, адже крім обміну знаннями та враженнями, вони також допоможуть тобі збільшити замовлення.

Інформуй:

Знання - це сила. Чим вище рівень твоїх знань про продукт - тим більшою перевагою це для тебе. Завжди будь готовий відповідати на запитання, а для підвищення власного професіоналізму не припиняє розвиватися - приєднуйся до Академії Бізнесу та Краси, відвідуй вебінари.

Розкажи про переваги. Щоб привернути інтерес клієнтів до продукції, розкажи їм про спеціальні пропозиції з каталогу, запропонуй спробувати зразки засобів і зверни увагу на демо-продукти. Таким чином ти вигідно продемонструєш переваги, найімовірніше спонукає придбати рекомендовані продукти.

Стань зразком. Щоб якнайкраще рекомендувати засоби Anew, спочатку переконайтеся в їх ефективності на власному досвіді. Заохочуй клієнтів власним ентузіазмом! Розкажи про позитивні зміни, які ти помітила після використання коштів.

Надихайте:

Рекомендуй комплексний догляд. Експерти погоджуються, що для молодого і здорового вигляду шкіри необхідне дотримання комплексного режиму: очищення, захист і зволоження, догляд за шкірою навколо очей і додатковий догляд за необхідності. Отже, доцільно рекомендувати набори саме для комплексного догляду. Це допоможе твоїм клієнтам поліпшити стан шкіри, а тобі - збільшити замовлення!

Сумнівам - ні. Щоб розвіяти сумніви щодо покупки того чи іншого набору - розкажи про економію та мінімізації витрат від вартості щоденного догляду на одну людину при використанні коштів і набору протягом 60 днів. Твої клієнти будуть приємно здивовані, наскільки невеликою є ціна за щоденний догляд для молодого і здорового вигляду шкіри.

Прихильність понад усе. Повторне придбання продуктів Anew - кращий прояв прихильності клієнтів до засобів цієї серії. Оскільки ти вже знаєш, які кошти подобаються твоїм клієнтам, зверни їхню увагу на спеціальні пропозиції з поточного каталогу. Вони оцінять, наскільки ти дбаєш про їх переваги. Використовуй наведені вище поради щодо економії та переваг при придбанні продуктів. Це кращий спосіб збільшити кількість замовлень!

Переглядів: 346 | Додав: Наталия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar