Блог

Головна » 2015 » Лютий » 18 » Зареєструватися в Avon (стати представником Avon)
11:04
Зареєструватися в Avon (стати представником Avon)

Зареєструватися в Єйвоні

Бути привабливою завжди - легко разом з Avon!
Ми раді вітати вас на персональній сторінці координатора косметичної компанії Avon! Компанії, яка дарує будь-якій жінці можливість бути привабливою і яскравою кожен день.


Кажуть, що з роками краса неминуче йде від нас? - Чи не правда. Це придумали ті, хто не вміє чи не бажає доглядати за собою. Наші фахівці знають напевно, косметика Avon - це справжній подарунок, що дозволяє зберігати молодість і свіжість, довгі роки. А підтвердженням тому служать мільйони вдячних клієнтів, які обрали нашу продукцію, на шляху до бездоганної і чарівною зовнішності.
П'ять причин, чому косметика Ейвон гідна вашого вибору?

     Наші косметологи знають, як важливо для вас не тільки якість, але і безпеку. Вся косметика Avon має оптимальний, збалансований, повністю гіпоалергенний склад, відповідний для будь-яких типів шкіри.
     Наш асортимент неймовірно багатий, в ньому можна знайти абсолютно все - від декоративної косметики до ліній по догляду за волоссям, шкірою, нігтями, ступнями і т.д.
     Ми пропонуємо засоби по догляду за собою не тільки жінкам, а й чоловікам, і дітям.
     Роблячи замовлення косметики Avon, ви купуєте продукцію високої якості, і при цьому маєте можливість отримати приємні подарунки.
     Разом з нашою компанією ви можете заробляти. Avon надає вам чудовий шанс, отримувати прибуток від заняття улюбленою справою. Це може стати вашим основним засобом доходу, підробітком або ж ви просто зможете робити будь-яке замовлення косметики Avon зі знижкою до 30%, просто ставши нашим консультантом.

  Будуйте успішну кар'єру в Avon і заробляйте!
 
Компанія Avon відкриває перед своїми співробітниками широкі перспективи - кар'єрний ріст, престижний соціальний статус, гідна оплата вашої праці. При цьому вам не потрібно ніяких початкових вкладень, починати заробляти можна вже сьогодні.
 
Які переваги надає робота в Avon?
Починати з нами легко. Вам не потрібно платити за укладення договору про співпрацю, а перші каталоги ми надамо безкоштовно, що дозволить вам працювати і заробляти з першого дня.

Сьогодні робота в Avon - це не тільки стабільний дохід, але й участь в акції, розпродажі, подарунки та знижки до 75% на продукцію.

Робити замовлення на придивився вам або клієнту товар легко і швидко. Компанія пропонує вам будь-яку форму оплати замовлення, що робить процес ще простіше.

Тут же ви будете першими дізнаватися про новинки.
Робота в Avon відкриває нові горизонти!

Отже, ваша робота в Avon почалася. Ви вчитеся спілкуватися, у вас з'являються свої постійні клієнти і з кожним днем приходять нові. Саме час замислитися про кар'єрний ріст - стати координатором. Зберіть навколо себе команду однодумців, активних та енергійних, постарайтеся зробити представниками ваших постійних замовників. І вже зовсім скоро ви помітите, що, легко і з задоволенням працюючи, ви просувається все вище і вище - і ось ви вже вибираєте нового координатора з команди представників. Це головний принцип компанії Avon - дати вам можливість стати кращими у своїй справі, самореалізуватися і, звичайно ж, отримувати хороший дохід.

Якщо робота в Avon все ще викликає у вас питання або сумніви, ми будемо раді проконсультувати вас по телефону або при особистій зустрічі, познайомити з історіями людей, які вже досягли успіху, і навчити вас того ж.
Питання бажаючих стати представниками:

Питання: чи потрібно оплачувати внесок при вступі до AVON?

Відповідь: внеску немає. Крім того, перші каталоги Avon і пакет документів для початку роботи Ви отримуєте безкоштовно.

Питання: можу я замовляти AVON тільки для себе?

Відповідь: так, можете! А якщо з Вами будуть замовляти ваші подруги, то Ви зможете замовляти для себе косметику безкоштовно!

Питання: я дуже хочу побудувати бізнес з Avon, але боюся, що у мене не вийде.

Відповідь: компанія Avon регулярно проводить тренінги для своїх представників, так що скоро Ви відчуєте себе набагато впевненіше і зможете заробляти більше. Більше того - Ви можете пройти онлайн-тренінг на нашому сайті!

Питання: з чого складається мій дохід?

Відповідь: з знижки на продукцію. Знижка дається в залежності від суми замовлення (18-30%). Люди, які замовляють Avon у Вас, платять за ціною каталогу. Ви отримуєте продукцію зі знижкою. Різниця між ціною, вказаною в каталозі і ціною, за якою компанія надсилає Вам продукцію - це Ваш дохід.

Ворос: де можливо отримувати замовлення?

Відповідь: доставка представникам Avon здійснюється на найближче до Вас поштове відділення.

Питання: яким чином я можу відправити замовлення?

Відповідь: замовлення Ви можете відправити через інтернет-сторінку, e-mail або смс.

Питання: чи обов'язково робити замовлення кожен місяць (з кожного каталогу)?

Відповідь: ні, це зовсім не обов'язково. Ви можете робити перерву аж до декількох місяців (наприклад, коли їдете у відпустку), а потім просто зробити замовлення по поточному каталогу Avon.

Питання: чи можливо повернути продукцію, якщо мій клієнт відмовився або мені щось не підійшло?

Відповідь: так. Ви можете обміняти або повернути продукцію протягом 2-х місяців з дня покупки.

Ворос: де можна взяти новий каталог Avon, якщо я давно не робила замовлення?

Відповідь: ви можете взяти каталоги Avon у свого координатора або подивитися електронний каталог на цьому сайті.

Питання: як стати Представником Avon?

Відповідь: заповніть анкету на сторінці сайту
  Зареєструватися в Єйвоні

 

Переглядів: 526 | Додав: Наталия | Теги: Зареєструватися в Avon (стати предс | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
avatar