Блог

Головна » 2015 » Лютий » 17 » Зареєструватися в ейвон
21:33
Зареєструватися в ейвон

Реєстрація в Avon

 

Все дуже просто!
Вам варто просто заповнити заявку і з Вами найближчим часом зв'яжеться координатор
Обов'язково вказуйте правильну адресу електронної пошти
На Вашу електронну пошту буде вислана детальна інструкція , а також після реєстрації документів Ваш особистий номер консультанта
Приєднуйтесь до Avon і увійдіть у світ блискучих новинок та пропозицій!
Ставши Представником Avon , Ви отримаєте знижку на першокласну косметику та аксесуари до 30% від цін каталогу для себе і своїх близьких. З Avon Ви зможете збільшити свій дохід і побудувати свій власний бізнес! Представником компанії Avon можна стати при досягненні 16 річного віку.

Крок 1 . Заповніть анкету 

Зареєструватися в Єйвон

Крок 2 . Натисніть-Відправити

Найближчим часом з Вами зв'яжеться Координатор та допоможе Вам оформити документи на реєстрацію в Компанії в якості Представника .

Після обробки заявки Ви отримаєте СМС з номером реєстрації в компанії AVON Україна і з Вами зв'яжеться представник компанії (зазвичай процедура займає не більше доби). Наявність у Вас номера реєстрації дозволить Вам.

     Робити замовлення через інтернет або мобільний зв'язок
     Отримувати подарунки, знижки до 30%, брати участь у програмах і акціях.
     Отримувати продукцію без попередньої оплати
     Безкоштовно отримувати необхідні інформаційні матеріали
     Проходити безкоштовне навчання в компанії Ейвон
     Відкрити власний інтернет-магазин my.avon.ua


Реєструючись зараз і зробивши замовлення, Ви отримаєте в якості подарунка 1го рівня Програми розвитку нових покупців Ейвон подарунок і знижку 30% (при замовленні від 500грн).

Детальніше на сторінці Подарунки, знижки.


Замовлення доставляються безкоштовно на вибране Вами поштове відділення (п.о. може бути змінено за Вашим бажанням) або на пункт видачі AVON.

Реєстрація в AVON дозволить Вам отримати доступ до особистого кабінету, в якому Ви:

     зможете робити замовлення
     відслідковувати розрахунки за Вашими замовленнями
     отримувати інформацію за діючими програмами
     проходити онлайн навчання та тренінги
     зв'язуватися з контактним центром AVON Україна
     бути в курсі всіх новин
     зможете отримувати додатковий дохід
     вести облік клієнтів.


Нарешті, Ви просто зможете замовляти нашу чудову продукцію для себе і своєї сім'ї, користуючись усіма знижками і перевагами представника Ейвон!

Представник Ейвон - це людина, яка користується якісною косметикою, купуючи її за вигідними цінами, показує каталог своїм знайомим, консультує їх з продукції, допомагає зробити замовлення. Приділяючи цьому 2-3 години на тиждень Ви можете отримати дохід 100-500 грн. за рахунок диференціюванні знижки від 18 до 30%


У разі пошкодження товару або відмови клієнта, Ви зможете зробити повернення. Відповідно, сума замовлення буде перерахована. Якість товарів підтверджено національними та міжнародними сертифікатами.

  Реєструйся в компанію Avon і отримуй подарунки при замовленні від 500 грн,
за програмою для нових представників.

Для чого потрібна  реєстрація в Avon ? ! 
Починаючи свій бізнес з AVON , у вас завжди буде час для своїх рідних і себе коханої
Вже пройшли ті часи , коли жінка займалася тільки будинком і дітьми , а гроші для сім'ї заробляв чоловік . Сьогодні жінка має право бути успішною і розвивати свій бізнес! А починаючи свій бізнес з Avon , у вас завжди буде час для своїх рідних і себе коханої.
Замовляючи косметику з каталогів та будучи постійним покупцем продукції Avon , ви економите час і гроші , купуючи якісну косметику і засоби по догляду за собою не тільки для себе , а й для свого чоловіка . Це прекрасний варіант побалувати своїх дітей новими покупками або придбати подарунки до свят своїм рідним і друзям.

А ставши Представником компанії Avon , ви отримуєте гарну можливість для розвитку власного бізнесу , залишаючись турботливою матір'ю і люблячою дружиною . Прибуток не змусить себе чекати: компанія Avon дуже відома і популярна , і ви легко знайдете клієнтів , адже купувати товари за каталогами дуже зручно. Тут ви знайдете величезний асортимент продукції , якість якої гарантовано. Тому пропонувати товари від Avon , значить пропонувати якісну продукцію , заощаджуючи час і гроші вже своїх клієнтів , які обов'язково знайдуть тут щось для себе .
Отже , починаючи свій бізнес з Avon , ви отримуєте можливість :
    
бути успішною і незалежною ;

    робити покупки будинку в спокійній обстановці без настирливого погляду і наполегливої ​​наполегливості продавця ;

  •     отримувати якісний товар , уникаючи безлічі підробок , тому що косметика йде безпосередньо від виробника, минаючи всіх посередників , тому будь-які фальсифікації виключені ;
  •     економити час і гроші ;
  •     працювати у вільний час ;

і це далеко не всі позитивні сторони. Каталог постійно буде радувати вас і ваших клієнтів постійними новинками , величезними знижками і спеціальними пропозиціями.
Все в ваших руках! А вірніше у ваших руках каталог компанії Avon , однією з найпопулярніших міжнародних компаній товарів для жінок , який принесе вам красу та успіх!

П'ять кроків - П'ять подарунків!
Зареєстровані Консультанти / Представники Avon отримують п'ять подарунків, якщо вони розміщують п'ять замовлень в п'яти каталогах-перші п'ять каталогів співробітництва.
Кроки пропускати не можна, подарунок вкладається в замовлення з наступного каталогу.
 

 отримуй знижку

Безкоштовна офіційна реєстрація в Avon Україна. Підписка, робота в Avon. Ви можете абсолютно безкоштовно зареєструватися в Avon представником, консультантом, координатором в Україні, у містах Харків, Київ, Закарпаття, Львів, Донецьк, Луганськ, Одеса, Суми, Тернопіль, Херсон, Івано-Франківськ, Кіровоград, Миколаїв, Полтава, Рівне, Дніпропетровськ , Сімферополь, Вінниця, Волинь, Чернівці, Хмельницький, Житомир, Чернігів, АР Крим та багато інших міст, села і селища Украіни.Здесь Ви можете замовити косметику Avon, стати представником, координатором, консультантом компанії Ейвон Україна. У нас на сайті можна дивитися новий, поточний онлайн каталог Ейвон Україна, переглянути каталог Ейвон, Дізнатися всі новини, знижки, подарунки, програми, акції компанії Avon Украіна.http://avon-art.at.ua/ - ваш путівник у світ краси і здоров'я. Офіційний сайт компанії Avon Україна www.avon.ua або avon.com.ua - вхід avon представник.
Авон, Ейвон, єйвон, avon ua, каталог, каталог Авон, стати консультантом ейвон, стати представником ейвон, дивитися каталог Ейвон, скачати каталог Ейвон, Авон 2014, робота Авон, подарунки, знижки, акції, пропозиції, замовлення, стати консультантом avon, зареєструватися в Ейвон, зареєструватися в avon, реєстрація в Ейвон, реєстрація в avon, оформити замовлення Ейвон, зареєструватися в єйвон, зареєструватись в avon, зареєструватися в Ейвон Україна,як зареєструватися в єйвон,як зареєструватись в ейвон.

 

Переглядів: 574 | Додав: Наталия | Теги: Зареєструватися в ейвон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar