Блог

Головна » 2015 » Лютий » 17 » Засоби Avon по догляду за шкірою
17:47
Засоби Avon по догляду за шкірою

Засоби Avon по догляду за шкірою

 Догляд за тілом

У повсякденному житті догляд за тілом займає важливе місце. Існують кілька етапів цієї процедури: очищення, зволоження, захист від поту. Очищення відіграє важливу роль по догляду за шкірою тіла. Використовувати необхідно спеціальні засоби, які не лише видалять надлишки забруднень, а й подбають про стан шкіри. Під спеціальними засобами мається на увазі гелі для душу, які делікатно очистять шкіру і збережуть її захисну кислотну мантію. Ці засоби містять зволожуючі компоненти і вітаміни, що пом'якшують та тонізують шкіру, допомагають протистояти зовнішнім впливам, надаючи тілу легкий приємний аромат.

Як зберегти молодість і пружність шкіри         

Наша шкіра знаходиться під шаром одягу і може страждати від нестачі повітря і вологи. Крім того, щоб зберегти молодість і пружність шкіри, необхідно користуватися спеціальними засобами, які зможуть підтримати водний баланс, а також відновити захисну кислотну мантію. Креми і лосьйони допоможуть вирішити всі проблеми, а також запобігти старінню шкіри та розвитку целюліту. Такі засоби потрібно наносити масажними рухами, щоб покращився кровообіг, підвищився тонус шкіри і всього організму.
         

Засоби для регуляції потовиділення

У Avon є дезодоранти-антиперспіранти, які допомагають регулювати потовиділення протягом всього дня і дарують шкірі приємний аромат. Наші дезодоранти мають подвійний ефект: регулюють потовиділення і знищують бактерії.

Догляд за тілом: продукція   Avon     

Продукція Avon по догляду за тілом  має широкий асортимент, а саме:

  •   Avon Care;
  •   Skin So Soft;
  •   Footworks;
  •   Simply Delicate;
  •   Planet SPA;
  •   Avon MAN;
  •   Senses;
  •   Naturals kids;
  •   Barbie.

Всі ці засоби допомагають зберегти природну молодість і максимально зволожити вашу шкіру. Але слід пам'ятати, що вони лише допоможуть додати бажаний ефект, тому не варто забувати займатися ранковою зарядкою, вести здоровий спосіб життя і пити воду не менше 10 склянок на добу, але не чай, каву або будь-які інші напої, а лише очищену воду.

 Лінія продукції Avon Care має широкий асортимент, який відповідає всім вимогам вашого тіла. Ця серія підходить для всієї родини, вона утримує вологу, а також підвищує пружність і еластичність шкіри протягом усього дня.
У продукції Avon Care є креми для рук, зміцнюючий лосьйон для тіла, зволожуючий гліцериновий крем для рук та нігтів. Крім того, відповідність ціни та якості  дозволить будь-кому придбати собі цей продукт.

 

 

Серія Skin So Soft, створена фахівцями Avon, пропонує широкий вибір якісних продуктів по догляду за тілом. До того ж вони зроблені на спеціальній основі "Softness Delivery" (ця запатентована технологія містить унікальні інгредієнти, які пом'якшують і розгладжують шкіру). Абсолютно вся серія збагачена протеїнами шовку, які надають шкірі дивовижну гладкість і ніжність. Унікальна серія містить продукти, які чудово доглядають за вашою шкірою.
Жіночі ніжки завжди повинні виглядати привабливо і доглянуто.

Наша серія Footworks забезпечує максимальний догляд за цією частиною вашого тіла, надаючи їй здорового вигляду і позбавляючи від грубої шкіри. Засоби по догляду за ніжками запобігають грибковим захворюванням, допомагають легко і просто зробити гарний педикюр у домашніх умовах. Існують дві серії по догляду за ніжками - догляд та відновлення.

Серія Simply Delicate має антибактеріальний, зволожуючий і заспокійливий вплив на шкіру. Крім того, інтимна гігієна завжди повинна бути на дуже високому рівні. При цьому гелі для інтимної гігієни не мають запаху і ніжно очищають шкіру, оскільки вони насичені поживними речовинами і вітамінами.

Planet SPA допоможе вам відчути на собі  цілющі властивості екзотичних інгредієнтів з усього світу. Тепер ви зможете сказати своєму тілу «дякую» завдяки якісним продуктам SPA. Серія SPA допоможе вам відновити молодість і красу свого тіла, оскільки це великий дар. Засоби SPA зібрані з 7 країн, що дозволить вам правильно підібрати для себе відповідну серію спа-процедур. Сім країн спа, які мають своє призначення: Балі - це релаксація і очищення в гармонії райського острова; Середземномор'я - це райське зволоження за допомогою олії оливи; Африка - це чудове живлення і пом'якшення з африканським маслом Ши; Ізраїль - це природна детоксикація і очищення з мінералами Мертвого моря; Китай - це ефективне тонізування і зміцнення з китайським женьшенем; Туреччина - глибоке очищення і догляд в кращих традиціях цієї країни; Єгипет - ідеальне розгладження і зволоження за єгипетським рецептом.

AVON for MEN - в цій серії представлено широкий спектр продукції для чоловіків, який забезпечує комплексний догляд за обличчям і тілом. При цьому будь-який чоловік зможе особисто підібрати для себе спеціальні засоби по догляду за обличчям залежно від віку. У серії для чоловіків представлені такі засоби, як  заспокійливі бальзами після гоління, засоби для очищення обличчя, зволожуючі креми для обличчя, гелі для душу, гелі до і після гоління.

Серія Senses включає в себе гелі для душу, зволожуючі лосьйони-спреї, рідке мило, піну для ванн, скраби для тіла, дезодоранти-спреї для тіла, до склад яких входять природні компоненти. Гелі для душу м'яко очищають і доглядають за шкірою тіла. Дезодорант-спрей для тіла має властивості антиперспіранта, при цьому запобігаючи потовиділенню і появі неприємного запаху. Лосьйон для тіла зволожує і живить шкіру, оскільки містить вітамін Е. Рідке мило ніжно та ефективно очищає шкіру, доглядаючи за нею, не сушить, містить вітамін Е. Піна для ванн утворює густу і ароматну піну, зволожує і дарує природну гладкість. Скраби для тіла ніжно і глибоко очищають шкіру тіла.

Naturals kids - це дитяча серія по догляду за шкірою дитини. Всім відомо, що дитяча шкіра дуже ніжна, тому вона вимагає особливого догляду. Всі серії kids мають приємний аромат, що подобається не лише дітям, а й дорослим. Ця серія буде незамінна для молодих матусь і їхніх малюків.

Barbie - це дитяча серія для маленьких модниць від 3-х років. Тут ви завжди зможете знайти відповідний продукт для своєї принцеси. AVON зробив неможливе, щоб у вашої дитини було все, що є у її мами, а саме: дитячий шампунь, дитячий гель для душу, дитячий блиск для губ, дитячий лосьйон-спрей для волосся і тіла, дитяча туалетна вода. Ваша дитина ніколи не буде обділений увагою.

 лосьйон - спрей для волосся, догляд за тілом, захист від поту, гелі для душу, креми і лосьйони, дезодоранти - антиперспіранти, засоби Avon, лінія продукції Avon Care, креми для рук, зміцнюючий лосьйон для тіла, зволожуючий гліцериновий крем для рук нігтів, серія Skin So Soft , серія Footworks , догляд за ніжками , грибкові захворювання , серія Simply Delicate , інтимна гігієна , серія SPA , продукції для чоловіків , заспокійливі бальзами після гоління , засоби для очищення обличчя , зволожуючі креми для обличчя , гелі для душу , гелі для гоління і після гоління , Senses , гель для душу , зволожуючі лосьйон - спреї , рідке мило , піни для ванн , скраби для тіла , дезодорант - спреї для тіла , Naturals kids , дитяча серія , дитячий шампунь , дитячий гель для душу , дитячий блиск для губ , дитячий лосьйон - спрей для волосся і тіла , дитяча туалетна вода.

Категорія: Продукція Avon | Переглядів: 465 | Додав: Наталия | Теги: Засоби Avon по догляду за шкірою | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar