Блог

Головна » 2015 » Лютий » 17 » Засоби по догляду за волоссям Avon
17:39
Засоби по догляду за волоссям Avon

Засоби по догляду за волоссям Avon

Серія "Advance Techniques" зробить все, щоб Ваше волосся виглядали максимально доглянуті і сяяли день за днем. Якщо у Вас фарбоване волосся або неслухняні кучері, то Вам знадобитися цілий комплекс універсальних продуктів по догляду за волоссям. Наша серія спеціально створена для того, щоб вирішувати проблеми з волоссям.

На сьогоднішній день, серія "Advance Techniques" користуються неймовірною популярністю серед 150 країн, серед них є жінки, які підтверджують про те, що їх волосся придбали неймовірну силу і красу. Всі проблеми з волоссям зважилися на протязі 12 днів, що дозволило нам і далі створювати і оновлювати дану серію по догляду за волоссям.

Кожен день серія по догляду за волоссям дозволяє професійно піклується про волосся. Формула кожної серії будується на новій прогресивній системі Tri - Keratin, яка дозволяє домогтися рішення найважливіших моментів по догляду за волоссям:

  •  вирівнює верхній шар волосини і відновлює блиск - за це відповідають гідролізат пшеничних протеїнів, екстракт насіння гуара (біла акація) і силікон;
  •  зміцнення зв'язків усередині волосяного стрижня - за це відповідає комплекс амінокислот;
  •  харчування, зміцнення коренів і стимуляція росту волосся - за це відповідає біологічно активний екстракт морських водоростей.

Існує кілька подсерий "Advance Techniques" : захист кольору, зволоження та відновлення, захист і зміцнення, діамантовий блиск, проти лупи і для збільшення об'єму. Серія "захист кольору" допомагає зберегти фарбу на волоссі вдвічі довше, що дозволяє живити і відновлювати волосся, при цьому надаючи волоссю здоровий блиск. Якщо Ви будете використовувати не один шампунь, а цілий комплекс, у Вас повністю відновляться волосся і Ви зможете надалі фарбувати волосся і не бояться, що фарба Вам їх зіпсує .

Серія "зволоження і відновлення" має унікальну формулу арганового масла, який живить, відновлює і розгладжує волосся. Крім того, 93 % жінки побачили миттєве поліпшення зовнішнього вигляду волосся. У даному експерименті брали участь більше 126 жінок, які підтвердили про те, що їх волосся стали помітно здоровими, а здоров'я волосся жінок - це запорука успіху.

Цікава серія "захист і зміцнення", яка має важливі компоненти для здорового волосся . При цьому, одними з важливих компонентів є кератин і аргінін. Кератин один з фундаментальних білків відмінно допомагає поліпшити структуру волоса. Аргінін має амінокислоти, які допомагають прискорити інтенсивний ріст волосся. До того ж, аргінін зміцнює волосся від коренів до самих кінчиків, захищає волосся від ламкості.

Серія "діамантовий блиск" має гладку формулу, що дозволяє швидко відновити і розгладити навіть самі неслухняне волосся . Крім того, спеціальна технологія "Multishine", яка надає зволоження, діамантовий блиск і гладкість.

Серія "проти лупи" дозволяє для всіх жінок і чоловіків позбутися раз і назавжди усунути свербіж шкіри голови. До того ж, такий шампунь підходить абсолютно для всіх типів волосся. Тому, Ви завжди будете ходити зі здоровими волоссям, і не бояться про те, що лупа з'явиться знову.

Серія "для збільшення обсягу" додає привабливий обсяг у 2 рази, а також стійкість зачіски до 24 годин. Завдяки чудодійного коллагену Ви отримаєте приголомшливий обсяг, який обволікає кожну волосинку, і проникає в неї закриваючи посічені кінчики.

Торік "Advance Techniques" створив якісні фарби для волосся, які чудово профарбовують кожну волосинку і відмінно зафарбовують сивину. Фарби для волосся Advance Techniques - це 3-х крокова система фарбування, яка надає волоссю красивий стійкий колір .

Захисний засіб перед фарбуванням готує волосся, відновлює пошкоджені ділянки, сприяє рівномірному фарбуванню. Наступним етапом йде крем - фарба, яка надає волоссю стійкі насичені відтінки з блиском, а також усуває сивину на 100 %. Третім кроком йде доглядає бальзам з маслом Ши, який відновлює здоровий вигляд волосся, а також технологія Lock - in подовжує блиск і інтенсивність кольору.

Салонний догляд - це не тільки легкий спосіб фарбування, так як у фарб є фантастичні переваги використання та продажів:

  1.                для всіх типів волосся;
  2.                приголомшливе якість за привабливими цінами;
  3.                підтримка прихильності Клієнтів;
  4.                зоряна підтримка;
  5.                професійні інструменти продажів.

Advance Techniques "салонний догляд" по фарбах підійде всім жінкам, які вже фарбують або планують фарбувати волосся. Фарба являє 25 професійних відтінків, які задовольнять будь – якого вимогливого клієнта.                    Фарба піклується про волосся до, під час і після фарбування. Avon пропонує стійкі розкішні відтінки, додає здоровий вигляд, і на 100 % зафарбовують сивину.

Багато жінок вірні обраної торговій марці і кольором, до того ж, повторне фарбування необхідно кожні 4 – 6 тижнів. Знаменита актриса і співачка Ферджі ( Fergie ) законодавиця стилю та володарка розкішного волосся .

Avon пропонує для Вас професійні інструменти продажів, які допоможуть ефективно продавати фарби для волосся. Ви допоможете кожного клієнта правильно підібрати відтінок, і він буде Вам дуже вдячний за допомогу.
                                     

Наука фарбування волосся

 

Природний колір волосся ( або відросло коріння після фарбування ) визначають пігменти меланіну. Меланін проявляється в різних кількостях і комбінаціях, від яких залежить натуральний колір волосся. Професійні стилісти визначають рівні фарбування:

  •        наскільки темні і світлі волосся;
  •        шкала від 1 до 12, від самого темного до самого світлого;
  •        позначається цифрою перед точкою.

 Тон - > холодні або теплі нюанси кольору :

  •         нумерація від 0.Ø до .7;
  •         позначається цифрою після крапки.

 Три кроки до вибору ідеального кольору:

  1.         визначення рівня кольору біля коріння волосся ( натуральний ) і рівня фарбованого волосся (русяве, чорні, червоні, коричневі) ;
  2.         вибір бажаного рівня кольору. Для натуральних/нефарбованого волосся рекомендується вибрати колір не більше ніж на 2 рівня темніше або на 2 - 3 рівня світліше Вашого натурального відтінку;
  3.         визначення бажаного тону. Каски рівня 7 і вище освітлюють волосся на 3 рівня (наприклад, з рівня 4 - 7 рівня). А фарби рівня 6 і нижче освітлюють волосся на 2 рівня (наприклад, від початкового рівня 4 до рівня 6).

 Крем - фарба для волосся "Салонний догляд" Advance Techniques для професійного фарбування продається в наборі. Набір для фарбування містить:

  •          пакетик із захисним засобом (№ 1 );
  •          лосьйон - проявник у флаконі для змішування ( № 2 А );
  •          крем - фарба в тюбику (№ 2 В);
  •          доглядає бальзам в пакетику (№ 3 );
  •          професійні рукавички;
  •          інструкція.

 Примітка: дуже важливо робити тест на алергічну реакцію кожного разу за 48 годин до фарбування волосся, навіть якщо Ви фарбували їх раніше. Відео: підготовка і змішування.

Серія " Advance Techniques " , по догляду за волоссям , проблеми з волоссям , серія по догляду за волоссям , зміцнення волосся, живлення волосся , зміцнення коренів і стимуляція росту волосся , захист кольору , зволоження та відновлення , захист і зміцнення, діамантовий блиск , проти лупи , для збільшення обсягу , відновлювати волосся , розгладжує волосся , кератин і аргінін , прискорити інтенсивний ріст волосся , поліпшити структуру волоса , Фарби для волосся Advance Techniques , аргінін , кератин , крем - фарба для волосся , фарба для волосся , захисний засіб для волосся , Салонний догляд , Професійні стилісти , посічені кінчики , стійкі розкішні відтінки фарб для волосся.

Категорія: Продукція Avon | Переглядів: 511 | Додав: Наталия | Теги: Засоби по догляду за волоссям Avon | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar