Блог

Головна » 2015 » Лютий » 23 » Зі святом вас!
23:30
Зі святом вас!

Свята тривають

Головні свята року ще попереду. Експерт Avon по догляду за шкірою Світлана Ковальова розповість, як відновитися після січневих канікул, і поділиться секретом прекрасного подарунка напередодні лютневих і березневих свят!
Напередодні лютневих і березневих свят знову потрібно думати про те, як виглядати добре на радість рідним і близьким, яких до того ж приємно буде порадувати хорошим і корисним подарунком! Прекрасна можливість ще раз висловити своє ставлення до них. При всій важливості самого подарунка, незалежно від того, що він із себе представляє, зовнішній вигляд дарувальника є найголовнішим справою. Він буде складатися з блиску закоханих очей, ніжних дотиків і стану шкіри обличчя, бо дивитися, приймаючи подарунки, будуть саме на обличчя. У цій ситуації без додаткового впливу чудесних перетворювачів не обійтися. В їх ролі виступлять: Anew Нічна маска - один з кращих засобів експрес-догляду, Anew Ліфтинг для шкіри навколо очей 2 в 1 і Anew Ідеальний ліфтинг для обличчя - рекомендую використовувати і дарувати ці кошти разом. Результат не змусить себе довго чекати - почніть наносити їх за півтора тижні до дня, коли потрібно блищати.
Засоби Anew Ультра-харчування і новинка Anew Ультра-зволоження стануть для вас стратегічною зброєю подвійної дії: можна і себе привести до тями і навіть зрідка рекомендувати для використання свого «сердешному» одному. Так, це звучить дивно, але легку текстуру можна сміливо нанести на все обличчя після гоління. Ці два засоби є базовим доглядом для будь-якої шкіри обличчя. І нехай ваш друг не бентежиться! Нагадайте йому, що любляча людина завжди дарує саме-саме, бо головне в подарунку - любов. Любов, з якою ви його підносите.
Лютий - дуже короткий місяць, і ми швидко наблизимося до дня, який чекає весь рік прекрасна половина людства, а інша половина - сильна - в пошуках ідеального подарунка робить іноді по-справжньому божевільні вчинки. У будь-якому випадку нас ніхто не звільняє від подарунків дорогим для нас дівчатам, жінкам і жінкам в цей день.

У часи моєї юності найкращим подарунком вважалася книга. З тих пір, як вона стала загально доступна, у тому числі в цифровому варіанті, на перше місце вийшли парфумерія та косметика, адже ніщо так не радує жінку, як нова красива баночка або флакончик. І тут на допомогу знову прийшли подарункові набори від Avon. Близькій родичці можна вручити міні набір Anew,
підібравши його за віком, супроводжуючи коментарем про результативність регулярного використання подарунка. І тут ви можете бути спокійні: якість подарунка не викличе жодних сумнівів, до того ж упаковка приємна погляду! Важливо не засмутити обдаровує який-небудь некоректною фразою на упаковці, тому підійти до вибору уважно. Якщо ви шукаєте щось економічне, ідеально підійде мініатюра нового крему для обличчя Anew Ультра-зволоження. Він те, що треба! Підходить для будь-якого віку. Листівка прекрасно доповнить ваш скромний, але дуже приємний подарунок!

 

А ось неблизької подрузі або колезі, яка вже багато років поспіль справляє 30-річний ювілей, як Аліса постік з «Шукайте жінку» («... між тридцятьма трьома і тридцятьма чотирма роками я прожила десять щасливих років ...»), подарунок потрібно вибирати акуратно. І знову Avon спростив вам задачу - сміливо беріть набір, що складається з крему Anew Ультра-харчування, помади Luxe і духів. Про перевазі кольору помади можна поцікавитися заздалегідь або ж вибрати щось нейтральне. А взагалі, не бійтеся провокувати на експерименти: у кожної з нас таїться багато різних образів.
 

Потрібно їх випускати!

Даруйте подарунки, навіть коли ви самі об'єкт привітань. «Що ти віддав - те твоє, що не віддав - те пропало», - Шота Руставелі «Витязь у тигровій шкурі».

 


Зі святом вас!

Переглядів: 387 | Додав: Наталия | Теги: Зі святом вас! | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar