Наталия | Дата: Субота, 21.02.2015, 19:03 | Повідомлення # 1 |
Хозяйка сайта
Група: Адміністратори
Статус: Offline
| Оформлення повернення в електронному вигляді
Скористайтеся новим електронним видом відправлення повернень. Електронна форма повернень дозволяє економити час і оформляти повернення будинку через інтернет на своїй сторінці на сайті Avon. Як треба оформляти електронний повернення?
На своїй сторінці на сайті Avon зайдіть в «Мої замовлення», потім в «Оформити повернення». Виберіть повертаний продукт зайшовши в потрібний документ за датою замовлення або за номером рахунок-фактури. Введіть кількість продуктів і виберіть зі списку і введіть потрібний код повернення. Натисніть «Зберегти повернення». Щоб відправити повернення поставте позначку «Я підтверджую, що ознайомлений (а) з правилами про порядок і терміни повернення товару» і натисніть «Відправити в avon». Перевірте і запишіть дату відправлення та номер електронного повернення. Відправляти на пошті товар, що повертається ви повинні не пізніше дати, яка буде вказана. Далі ви натискаєте на «Роздрукувати форму повернення» і роздруковуєте бланк, який треба вкласти в пакет разом з повертається товаром. А також для себе роздруковуєте деталі електронного повернення. Листоноша в поштовому відділенні прийме у вас пакет з повертається продуктом і бланком повернення. Оформлення бандеролі для вас безкоштовне. На своїй сторінці в розділі Мої замовлення / Інформація про замовлення ви зможете відслідковувати статус свого повернення. У розділі Баланс з'явиться рядок «Повернення» з повертаної сумою, коли компанією Ейвон буде оброблений ваш повернення.
Любовь— лучшая косметика. Но косметику купить легче.
|
|
| |